denizadaalpp kizlar bugun hic kipirdamiyor bebişlerim goguslerimde acimiyor biseymi olduki cok korkuyorum 😭😭😭
Eliftksoyy denizadaalpp hastaneye götürebilecek olan varsa bi gidin derim içiniz rahat olsun ama korkmayin bazen yapiyor bebisler korkutuyolar
Neslihan22 denizadaalpp kac haftaliksiniz cogul gebelik sanirim bazen ice dogru hareketleri hissedilmiyor onun icin
aslimutlu1 denizadaalpp uyuyordur belki canım . Hemen kötüyü düşünme , tatlını ye sola uzan belkş hareketlenirler . Daha 20 haftalıkmıssın canım 🙄 normal bence
Burcugvc Kaç haftalıksınız. Bi ara bizim bebeğinde hareketleri azalmıştı hatta hissetmemiştim korkmuştum. Ama sonrasında bi haraketlendi pir hareketlendi
denizadaalpp 20 haftaligim ikiz gebeym . 3 4 gundur sertlesiyordu karnim cok hissediyordum bugun hic hissetmiyorm bakalm gün icinde nolck randevumda 22sinde daha
Neslihan22 denizadaalpp bende 20 haftaligim dun cok hareketliydi bugun hic olmadi el dopplerim var onla dinledim sukur sorun yok bazen hissedemeyebilirz 22. Haftadan sonra netlesiyor ilk kizimda da aynisi oluyordu
defne55 denizadaalpp canım benim göğüslerimin acısı geceli aylar oldu doğuma kadar göğüs acısı olmuyor ki bebişler yön değiştirmiştir ondan hareket hissetmezsin ki zaten daha 20 hafta hareketleri düzene girmedi bebişlerin çok normal bi gün oynayıp bi gün oynamaması stres yapma
Neslihan22 denizadaalpp yok cnm herhangi bir zarari espit edilememis zaten ben gunde bir yada 2 gunde bir dinliyorum birde hareketlendiler hissetmezsem bakiyorum gitti gidiyordan almistim