Zzeynebbbbb Kızlar ben adet günümün 2 günü kan tahlili yaptırdım 640,45 cıktı pozitif 4 hastalığa gire size iyi mi
flz355 Zzeynebbbbb Adetimden bir gu sonra 89 du benım. Onemlı olan ıkı gunde ıkı kar artması bunu takıp edın :) Tebrık ederım bu arada 🙏🏻
Merve43 Zzeynebbbbb gayet iyi hayırlı olsun sağlıkla kavuşun insallah. Bir hafta sonra keseniz görülür karından ultrasonla
Zzeynebbbbb flz355 inşallah yaa ilk gebeliğim ve çok istiyordum 11 ayın sonunda rabbim nasip etti ama korku var,
Merve43 Merve43 yok değildir inşallah içinizi ferah tutun benm adet günümde 96, iki gün sonra 198di şuan gün sayıyorum 36 haftalik😊
Zzeynebbbbb Medine_1992 peki sizde adet sanciis gibi oldu mu bende şuan ayağa kalktığım vakit falan adet sancısı gibi ağrılar giriyor
Zzeynebbbbb Medine_1992 kanntahlilini bugün tekrar yaptık 1973 cıktı,vajinal.ultrasonla.bakti kese zor göründü dedi doktor 2,50mm kese
Medine_1992 Zzeynebbbbb ay canım hemde nasıl belim koptu şimdi 11 haftalıpım hala belim agrıyo iğne gibi alttan sancı giriyo halsizlik normal yani 😘
Zzeynebbbbb Medine_1992 çok teşekkür ederim cevapların için benimde adet sancim var arada girip çıkıyor acaba normal mi die sorayim dedim
Medine_1992 Zzeynebbbbb ne demek canım ya istediğini sor tabi insan herseyden korkuyor bende öyleyim bebişim büyüdükçe rahatladım şimdi tek düşüncem cinsiyet agrı sızı bunlara alıştım 💕😁
Medine_1992 Zzeynebbbbb canım olabilir bazen kese belli bir degere ulaşamayınca görülmğyor doktor da demiştir zaten bebişte oluşur inşallah yakın da 💕