Alisannesi Kizlar karar veremedik esimle.boyle olunca da o da sacma sapan isim bulup bu olcak diyip duruyo. Ben hep kararsiz kaliyorum.kizimda boyle olduk 15 gun isimsiz kaldi en sonunda kaynanamla koyduk bu sefer benim de icime sinen olsun istiyorum.... Begenmeyenler baska isimde soyleyebilir ?
Sirin96 Aren güzel ama arel le karıştırılması çok büyük ihtimal uras daha anlaşılır gibi ☺️ Alisannesi
Deletedmom0045 Bunlardan farklı olarak Erdem ismini öneriyorum. Erdem ismine sahip olan erkekler gerçekten adına yaraşır oluyorlar. Bu yazdığınız isimleri o kadar çok görüyor ve duyuyorum ki bence biraz farklı isimler koyulmalı diye düşünüyorum.
Alisannesi dlk_s yagmur adi. Esime dedim ruzgar felan olsun o da yeter yagmur camur oldugu bosver dedi 😁 ama bunun da ankentini acim yakinda belki ikna olur.tesekkurler 😍
Ozgehasan Alisannesi aren güzel ama ek olarak ; Arel Yavuz 💗( biz yavuz koyucaz inşallah) Baran Hazar Melih Meriç Burak Eymen Eren Çağlar😊
Arendeniz Bu üç isimde arkadaşlarımın çocukları için koyduğu ve benim oğluma koyacağımız isimler☺️😂 Aren Deniz Benim ki Doruk arkadaşımın uras diğer arkadaşımın tabii ki ben Aren diyorum 😁
Alisannesi Arendeniz isimlerden sogutucaksiniz 😁 etrafimda yok ya o yuzden cok hosuma gidiyo.olsaydi hayatta dusunmezdim heralde ya .s
Hira17 Alisannesi bende doruk istiyordum ama sonradan eşim E Aybars ismini söylediler beğendik nasip olursa Aybars olucak inşallah Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Mineebd Alisannesi oğlum için ilk başta hep uras ismini düşünmüştüm. Ama uraz olarak.. sonra görkem koyduk ☺️🤩 o sebeple bunlardan tercihim uras’tır