Turkolog Merhaba hanımlar, Haftada detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama özellerde anladığım kadarıyla baya pahalı. İstanbul’da yaşıyorum, burada yapan devlet Hastanesi var mı ve nasıl randevu alınıyor? Özelde yaptıran arkadaşlardan da fikir alabilirim memnun kaldınız mı?
Sumeyye_g Turkolog 182 ti arayıp randevu Alman lazım ama devlette çok zor baya geç veriyorlar tarihlerini
N_e_s_e Turkolog devlette randevu bulamadığım için özel de yaptırdım canım 300 liraya güzeldi memnun kaldım
Bianne Ümraniye devlet ,zeynep kamil küçükçekmece kanuni sultan süleyman ve bağcılar devlette var ist. Içın. 182 yi arayip 20-24 hafta renkli dobbler (ayrıntılı ultrason) istyrm de randevu bulmak zor oluyomuş anadolu yakası için
Turkolog Bianne ben 15 haftalığım zor alınıyor diye duyduğum için erkenden almaya çalıştık ama randevu yok şuan dedi zaten 1 ay sonrasına veremiyorum dedi nasıl olacak anlamadım 🤦🏻♀️
Bianne Turkolog bende 17 haftamdayım bende almaya calisiyorum. Eger evdeyseniz calismiyorsaniz umraniye devlete normal kadın doğuma yer alip sizi yonlendiriyorlarmis
Deletedmom133 denizt yapıyorlar ama öyle özlerdeki gibi çok beklemiyorsun ve renksiz bana doktorum randevu almıştı
YeterK Kanunide randevu bulmanız çok zor. Riskli gebeliğiniz yoksa yapmıyorlar detaylı. Aşırı kalabalık. Bilginiz olsun 🌸