Guligul Erkek bebeklere soyadiyla uyumlu bir isim, kiz bebeklere evlenip soyad degistirme ihtimallerinden dolayi kulaga hos gelen bir isim verilmesi dusuncesindeyim. Kulaginiza kalbinize hangisi hos geliyorsa onu secin. Rabbim hayirli etsin.
BurcuGk Guligul 26 yaşında evlenmiş biri olarak size kısmen katılıyorum, sonuçta 26 yıl bu kombinle yaşadım 😬 erkekler için çok haklısınız ama kızlar içinde çok önemliymiş gibi geliyor bana🤷🏽♀️ Gerçi herşey bence kulak aşinalığı ile alakalı gibi.. Amin çok teşekkür ederim♥️
BurcuGk ilknur159 herşeyden önemlisi sizin o isimle seslendiğimiz ki hisleriniz bence😊 umarım verdiğimiz isimlerle mutlu olurlar♥️
Didi6 BurcuGk 4 isim de birbirinden güzel. ❤ Dalga geçilecek isimler değil ki bunlar. Ona bakarsanız her isimle dalga geçilebilir.
Banu_ayaz Zaman cabuk geciyor gercekten bizde cok isim bulduk degistirdik derken daha yeni karar kilabildik 31. Haftadayim bu arada 😂 kızım olsaydi ılgın listemdeki isimdi cok hos geliyor kulaga saglikla kucaginiza alin insallah 🤲🏼
BurcuGk Banu_ayaz Amin çok teşekkür ederim ☺️ Eşimin ısınamadığı isim Ilgın ama o da direk olmaz diyemiyor. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin size de♥️
Deletedmom0071 Türkan ismi de çok güzel ama ne yazık ki ideolojik durumdan koymayı uygun bulmıyorum ☺️ Türkü’yü de hiç duymadım insanlar anlamayabilirler ☺️🌸
Nagihann23 BurcuGk benim oğlum olacak ama mesleğim gereği ve aşık olduğum için Türkü ismini koyucam kızım olursa