Gizem_61 6 haftalık hamileyim internette sadece sol tarafına doğru uyumanın doğru olduğu yazıyor , acaba bu hamileliğin son ayları için mi geçerli birşey yoksa bütün hamilelik süreci böyle mi ? Bilgili yorumlarınızı bekliyorum anneler 😍😁❤️
Zulubik Gizem_61 şu an istediğin gibi yatabilirsin. 20. Haftalardan sonra çok fazla sırt üstü yatmamak gerek. Rahim baskı yaptığı için kalbimize giden kanin gidemeyip geri dönme ihtimali oluyormus. Ama şu an senin rahminin baskı yapacak bir durumu yok henüz.
[silindi] Gizem_61 döne döne yat ohhh mis gibi 😍 şimdi istediğin şekilde yatarsın karnın belli olmaya başladıkça zaten rahatsız olacaksın . Genelde sola dönüp yatıyorum bazen sağ . Yanlarım çürüdü valla 😅
Edaahs Gizem_61 bu haftalarda istediğin gibi yat ister sırt üstü ister yüz üstü kıymetini bil daha kan pıhtısı zaten bişey olmaz. Sonra azcık şöyle yatsam diye bakıyosun
Sumeyye_g Gizem_61 şimdi kendini nasıl rahat edersen yarabilirsin istediğin yöne dön zaten ağırlaşmaya başladıktan zaten istesen de yatamazsın son zamanlarında sola doğru yatman lazım diye okumuştum bende
Cerenylmzz Gizem_61 yüz üstü yatmanın keyfini çıkar en önemlisi 😂 şuan istediğin gibi yat ilerleyen dönemlerde istesen de yatamayacaksın zaten canım