Rbs111 Cigdemmcey öncelikle bi kaşık limon iç canım ben öyle yapıyorum boğazın bi temizlensin. Miden rahatsız olmazsaa 1 diş sarımsak yut doğal antibiyotik . İnşallah fayda eder bu da benim yöntemim💕
CharlieBrown Cigdemmcey Çok geçmiş olsun. Taze zencefilden çay yapıp limon sıkıp günde 2 fincan içebilirsin, çok iyi geliyor. Yiyebiliyorsan sarımsaklı yoğurt ve soğan da iyi gelir. Ek olarak bol bol su iç ve dinlen, inşallah çabucak geçer😉
Sumeyye_g Cigdemmcey nane limon yap bide zencefil bal limon karıştırıp ta yedim sıcak tut kendini üşütmemekte çalış dinlen ben öyle geçirdim
Asu20 Cigdemmcey ben de bırkac gun once tam grip oluyo gibiydim. Her yanım dökülüyordu. Bol bol meyve yedim su içtim. Ballı limonlu ıhlamur ıctım. Gunde bir tane agrı şçin parol içtim doktora sorup. Bir de bir kasık dolusu limon biraz tuz ve karabiber bogaza ıyı gelıyo. Ben iki gunde hastalanmadan atlattım. Gecmıs olsun size 🙏
Sumeyye_g Cigdemmcey valla ben doktorumla görüşüp rapor almıştım yoksa işte kendimi yordam ilerliyorum bebeğim için rapor istedim yattım evimde