Umaysare Şanlıurfa da olan hamişler academia hastanesinde gidip memnun kaldığınız doktor var mı ? Varsa hangisi ?
shrbrk Umaysare fatma hanıma düşünüyordum. cok öneriyorlar. benim actigim postlarda birsürü doktor konuşuldu profilden bakabilirsin
Tubammm Umaysare bence urfada en güvenebilecegin hastane devlet hastanesi yeni açılan doktorları falan çok iyi işinin ehli urfa özel hastaneleri hepsi para dolabı
Elif2 shrbrk Ben ilk bebeğimde o fatma hanıma gittim evde kanamam başladı aradım kadın hastahanede olduğu halde onun hastası olduğum halde beni beklemeden eve çekip gitti resmen berbat bir doktor o kadın ama hastahaneye bir şey diyemem
Elif2 Sana bir öneride bulunmamı istersen metrolife git derim ben şimdi hamileyim 30 haftalık orda bir doktor var harika op.dr Tuna Akçal kesinlikle ona gitmeni tavsiye ederim... kadın doktorluğundan önce insanlığı mükemmel 👍 bu benim fikrim 🙋♀️
Elif2 Tubammm yani ama bu doktora ben güveniyorum ve benim sebebim var o yüzden özel hastahaneyi tercih ettim yoksa bana göre de kesinlikle devlet hastahanesi