nhrmrt kızlar yataktan kalktim kendimi lavaboya zor attim beyaz akintiyla beraber hafif kan vardi nişan mi oluyor ?????
Aysnrplt nhrmrt canım benim de kanamayla başladı doğumum 3 gün sürdü kanamam ve kızımı kucağıma aldım. Kan artarsa bekleme doktora git
nhrmrt Hamileanneler_25 gidicem evimi toparliyorum sancim var hafif biraz artmasini bekliyorum 🤲insaallah dogum baslangicidir
Hamileanneler_25 nhrmrt benim de nisanım gelmişti 3 gibi eşim 4 de işten geldi gittik nst sancı cıktı yatısm yapılmıştı ertesi gün öğlen doğurdum
Eslina Büyük bir ihtimalle doğum başlıcak çünkü benimde kızımda böyle oldu birgün sonra doğum yapmıştım
nhrmrt Eslina insaallah benimki de öyle olur🥰kalktim temizlik yaptım evimi toparladim şimdi duşa girip hastaneye gidicem dua edin bana⚘🤲
nhrmrt Aysnrplt gittim doktora 2 cm aciklik var eve git sancin artinca gel suyun felan gelirse hic beklemeden gel dedileer
Aysnrplt nhrmrt bana da gittiğimde öyle dediler geceye doğurdum canım inşallah sen de doğurursun daha erken
nhrmrt Minetuncer iki cm acikligim var doktor eve gönderdi sancilarin sıklığına bakıyorum iste suyum felan gelirse gidicem onun dışında evimdeyim. suan esimle disardayiz yürüyüşe çıktık kendimi dogurtturmak icin elimden geleni yapiyorum😂😂😂🤭
Merakliana nhrmrt Allahım yardımcın olsun inşallah ağrısız sızısız hemencik olur inşallah dogumun 🙃🤲🏻
Deda nhrmrt Benim nişandan 2 gün sonra suyum gelmişti. Suyum geldiği günde bütün gün sokaklarda gezmiştim😁