Merve77E Gece tuvalete kalktığımda sızıntı şeklinde iç çamaşırımın ıslandığını hissettim idrar kaçırıyorum galiba dedim ama 3 kez çamaşır değiştirdim hareket ettikçe sızıntı devam ediyor 39. Haftaya giricem bu arada
polyanne Merve77E aynı şey bende de var canım belimde de ağrı var geceden beri ve bebek çok sık toplanmaya başladı 40 haftalık oldum bende gidicem geçmezse ağrı
Askkokuluyavrum Merve77E canim doktoruna görün suyun geliyor olabilir herkes de bir anda gelmeyebiliyor
asyaveannesi Sıkıntıyla başlayınca bu nişan denen akıntının geleceğine de işaret edebiliyor ki o da doğumun habercisi bi durum. Takip edin bakalım, sümüksü ve hafif kanlı bi akıntı olacak mı?
polyanne asyaveannesi nişan sızıntıdan ne kadar sonra gelir ki acaba ben de dünden beri var sızıntı idrar olmadığına eminim çünkü arka tarafa doğru oluyo ıslaklık
asyaveannesi Bende sızıntılar başladı, aynı gün içinde nişanım geldi. Ama kişiden kişiye değişiyor da olabilir.
polyanne Merve77E canım ben gittim sabah doktora sızıntı temiz olduğu için problem yok dedi nst de sancım çok az cıktı alttan muayene etti 1 parmak açıklık dedi şimdi evdeyim bel agrım hala var hatta muayeneden sonra arttı biraz ama bakalım hayırlısıyla kurtuluruz inşallah
Tevhidee Merve77E benımde gelmişti dün sabah gittim meğersem enfeksiyon kapmişim fitil ve antibiyotik verdi şimdi sürekli geliyo akıntı bır cm acıklık var bendede alttan sıvı aldı emin olamadı sonra su olmadığını anladı dikkat etin 38+6 yım bu arada
Merve77E Suyummuş kızlar ama sancı olmadığı için suniyle normal doğum yaptım akşam 10.30 ta Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin
Elif_murat Merve77E aaa ❤️❤️ Mesajları okurken bi anda doğurdum mesajınız 😍🙈🙈 allahım sağ salim büyütmek nasip etsin inşallah. Nasıl geçti doğumunuz ?
Merve77E Elif_murat evet bende beklemiyordum ama su gelince 24 saat bekleme süresi varmış en fazla benim kendi sancım yoktu suniyle oldu tabiki zordu ama geçti çok şükür taburcu oluca bi kaç saate inşallah 😊
Atlasinannesi Merve77E bende normal diyordum bugun aylik kontorle geldigimde bebeğin suyu olduğunu anladım yatislar yapildi bi lac gundaha böyle devam ederse sezaryana alınacakmisim bu arada bende 34 haftalık hamileyim