Full Adetime iki gun kala bas donmeleri yasamaya basladim. Herhalde dedim iste cok yoruluyorum tansiyonum dusuyor. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyor. Neyse dinlenince gecer falan derken adet iki gun gecikince testle ogrendim😃
ozgedrms Xxwoman 8 gün süren ve yoğun kanamalı geçen adetim 3 gün ve hafif kanamalı geçti ondan şüphelenmiştim 🤭
Tugce25 ozgedrms benimde temmuzda 18de olmusdum bu oy 12 agustosda kahverengi leke geldı iki gun olup 15 agustos aksamı kesildi kısa surdu toplam 3 gun bel agrım Bayadır var sık ıdrar ıstahım acık arara kasık agrım var... Acaba hamılılelik olabılırmı sende mı belirtin boyle oldu.. Cesaret edemiyorum teste yok ya kısa surdu bu aydemek diyorum Bı yandan heyecanlanıyorum varmıdır dıye🤔🤔
Kubuuu1 Xxwoman benimki garip ama kabız oldum 26 yaşındayım ilk defa kabız oldum yine de düzensiz olduğu için test yapmıştım çünkü mide bulantim falan yoktu öyle içime şüphe düşmüştü 😊
Xxwoman Kubuuu1 aman kabızlık yaşama bir daha inşallah ben kronik kabızım hamile olsam zorlanıcam yani hamilelikte de oluyo
BilgecyLn Xxwoman göğüslerim bir anda şişti ve dokunamıyordum acısından adet dönemimde sadece karnım şişerdi vu adet belirtisi değil dedik daha günüm gelmeden test yaptım çok silik bi çizgi çıkmıştı bakalım 2. de olacak mı 🤭
ikicocuklubiranne Xxwoman çok standart ama testle öğrendim 😊 adet dönemimdi standart adet belirtilerim vardı 😊
Kardanadam05072013 Xxwoman adetıme 5 gun vardı cok kasık agrım vardı ıcımden bir ses test yap dedı yaptım bir tane cıktı dıgerı silik cıktı bebegim 3 haftalıkmıs cok sukur rabbime ınsallah saglıklı bır sekılde kucagıma almamı nasıp eder ınsallah isteyen herkese nasıp etsın rabbım inşallah
Pinarrrr1 Değişik gelebilir ama Biraz dikkat edilirse genital bölge üzerinde hafif belirginleşmeye başlayan kahverengi çizgiden anlamıştım 🙄😀idrar testim negatif çıkmasına rağmen kesin hamileyim dedim ve kan testimde belli oldu 🥰
Ecemsbaby Xxwoman hiç anlamadım, hatta öğrendikten sonra şaşırdım 1 ay ne bulantı ne bir belirti oh dedim rahat atlatacağım sonra 6.haftada bir başladı bulantı kusma, süründürdü 3.ayı doldurduk tamam azaldı dedim yine başladı inşallah böyle gitmez 😐
Xxwoman Ecemsbaby en zoru da şu mide bulantıları daha hamileleliğim yok ama inşallah az mide bulantılarım olur inşallah hemen atlatırsın bu dönemi
Seydaisgrn Adet olmuş gibiydim ama çok azdı şüphelenince test yaptım negatif çıktı onu görünce hunharca temizlik yaptım sonraki gün gezmeye gittim baya yol yürüdüm sonraki sabah işe giderken şiddetli kasık ağrım oldu doktora gittim kan testi sonucunda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😊