Knnirm ve saga sola yatamıyorum karnım sertleşiyor cok sık bel agrısı ve regl agrısı a benzer agrım oluyor idrar yaptığımda karnım sertleşiyor agrıyr yürüyemez hale geliyorum normalmi
Cansudemirel Knnirm aynı durumdayım uyuyamıyorum 🤔 yatıyorum karnım taş gibi bebek kıpır kıpır kalkıyorum aşağıya baskı yapıyo bi tek ağrım yok 😞
Ascvk DnzNhr Cansudemirel Gulchirai Knnirm Haftadayım ve bi kaç gündür aynı şeyleri yaşıyorum inanılmaz hareketli bebeğim ve hareketleri çok canımı acıtıyor karnım çok geriliyor böyle gerildikce sanki göbeğim çatlatacak gibi acı hissediyorum midem ve karnımda bi ağrı var adet ağrısı gibi iki gün önce de bebeğimi tamamen aşağıda hissediyordum tehlikeli bi durum olabilir mi
Haribo42 Knnirm 37+0 cidden cok yoruldum artikk ellerim ve ayaklarim cok şişiyor 10 gündür. Eklemlerim ağrıyo artık dönemiyorumda karnmn içi acıyo resmen
DnzNhr Anlattıkların çok normal cnm son haftaların artık 38 den sonra bebiş gelebilir bu normal yani tabi sağlıklı ve kilosu yerindeyse endişe etme suyun gelmediği sürece bu ağrılar olur😊
Knnirm Ascvk bende de oyle düşecek gibi karnımı tutuyorum ama doktora soylediğimde normal demişti iş VS yapma demişti dikkat et canım
Ebru_cumhur Aynı canım bizde artık yatamiyoruz Bebek durmuyor sürekli karnımda hareket halinde saat gibi kaldırıyor