Huhuuuu
Bende geldim bende geldim😇😇😇
Annemin minik yavrusuyum ben 😄😄
😍Merhaba kizlar.dün aksam bu vakitlerdi.bebeyim toplaniyordu bu toplanma o toplanmalardan diyil sancim vardi azcik tatli tatli.sabaha kadar dua etdim allaha.ya rabbim 19 agustos planli ve zorunlu sezeeyan olcam 1 gunde beklesin diye.oglum nolursun bekle diyordum.38 haftalik hamileydim.gecenu uyumadim.sabah oldu annem babam ve kiz kardesim gelicekti.durdum guzelce yemek yapdik kaynanamla evleri temizledim sofrayi kurdum bu esnada kaynanam annemleri getirmeye gitmisdi.yanaklar kipkirmizi olmusdu benum.dudaklarim yuzum sismisdi.acaip guzellik vardi bugun bende ve sancilar vardi.ben parça kullaniyorum bakdimki yesilimsi kara akintilarim oluyo.meyerseki kan imis kizlar nişan imis.kirmizi sekilde geliyormis sonra rengi degirisirmis ben bilmemisim.doktoru aradam yarin sezeryan icin yani.bana bi hap dedi.bunu iceceksin aksam 8den sonrs sabaha kadar hic bisey yemeyeceksin dedi.akintilar ayni yesil kara ufak sancilar var.kiz kardesim telefonumda oyun oynuyordu saat kurmusdum hapi atmak icin bi bakdimki çaldi .duramadim kardesime abla ben su getir dedim.getirdi hapi atdim ayaga kalkdim ve regl sancim vardi wcye girdim.parca yesilkara akinti vardi.cik guman dogum yakindur dedim.parcayi biraz kalin koydum ve kirli parcayi yikayim dedim kurusun bi bakdimki sicak bisey geldi akintiydi bu.ben her zaman takip ederim.icime kurt dusdu tabikide.bakdimki krimzi renik🙄🙄🙄ay bu nisan dedim.annemi cagirdim bakti gozun aydin bebek geliyo dedi.herkes ayaga durdu evde sancilar yavadti gezdim uzandim yemek bile yedim hatta.aksam 7diydi belime agrilar girdi.ve basim gozum agridi heraret yukseldi kizdirmam kalkdi yanaklar kirmizi.yine akdi biseyler.yine kandi
Suyum yavas yavas geliyordu.bu arada 2 dakika bir tuvaletdeydim suyum geliyormus.doktor benu rahat etmisdi.ama gordumki yok dayanamiyorum.annem parcamu kontrol etti hadi gidelim dedi onsuz sezeryan olucan dedi.suyun geliyo dedi ebedir annem.geldik
Ve o an.annemden beni aldilar😞😞😞😞annem dedim kucakladim hemsire aglama kiz dedi.anne oluyorsun bak dedi guzel tatli anne😍kaynanamla annemle gorusdum.esimde ordaydi.ben agliyordum.esime bakdim.agliyordu😞bana git guzelim dedi sadece sesi bogunuk halde.agladim.benj hazirladilar.doktor gel çatina bakalim dedi.korkutmak isdemem ama benum canim yandi agladim hatta acilma yok dedi.ama suyun geliyo kan geliyo dedi.hemde pelvis eyriliyi var dedi kizim.iliskide bile zorlanan biriydimm.neyseki kendim bakdim dedi bakalaim ne oluyo diye sezeryan olucakdim onsuz.bakdikdan sonra kan akti benden. Bu sabah 10da😄sezeryan olucakdm beni amaliyethaneye.getirdiler.belime igne vurucakdilar ay bulamadilar bi turlu deşik deşik ettiler beni.en son uzandirdilar ve vurdular .once ayaklara sicaklik geldi ve zar zor duzelde bildiler beni.cekistirmeleri hiss etdim.spinal oldum.ay bide bakdimki kedi agliyo ya😍😍😍ay o kadar zayifdiki bana bakip nasilda agliyirdu yavrum😇agladim bama aglama sana olmaz dedi.ondan sonra herseyi unutum.bi ayildimki dikisler kurtarmis.hemsire "cok sukur kendisi uyandi aparalim artik dedi".ama bi esme tutnusdu beni kizlar.2 saat esdim ben titredim uzerime 2 yorgan saldilar.ay esiyordum ya cok tuhafdi.ayilinca hani benim yavrum dedim.iyimu diye sordum.gulduler😁evet iyi cok iyi dediler.2900 qram 50 sm 38 haftalik olarak dunyaya geldi benim yavrum.esime annemlere gosdermisler cok guzelmis dedi.kara esmercik bi oglan😁😍😍.o kadar tatliki yaa.beni ayri odaya kalkdirdilar hayla yavrumu goremedim😔sabah vericekler bana.1 defa agrikesici vurdular ama gecmedi.su an yatamiyorum agridan 20 dakika falan uyudum oksuruk gelince sanci geldi dururum hemrn.uzanikliyim qazim yavastan cikiyo bin sukur.korse takdilar bana bunuda soyleyim. Takinca ne kadar kan gitti benddn rahatladim kizlar.karnim kalmamis ama kullanicam yinede.bu arada 20 kilo almisim.dogumdan sonra ölçulmedim ama.su an dikis yerlerim agriyo.ama abartmiyorum ben yani.😅su an bi arzum var oglumu gormek kokusunu almak.cok küçuk minicik ya kizlar.2900 qram ay o kadar minikki😍😍😻😻😻😻fotolarini atdi bana doktor sakin sakin bakiyo hemsirelere.su an ne yedi ne verdiler diye onun derdindeyim.anne olmak ne guzelmiss.bi agrilarim olmasa cok guzel olur😁Boylece oglum 19 agustosu beklemedi.😇geliyom dsdi geliyommm😄😄Kusura bakmayin kizlar ben azeriyim🇦🇿yazdiklarimi anlayamayada bilirsiniz hakkinizi helal edin.9 ay bu forumda dolasdim.bilgilerim oldu bilgi verdim cok sagolun sizleri cok seviyorum
Bu arada tüm annelere hamilelere bebek isdeyenlere dua ettim.Rabbim herkese kismet etsin🌸🌸🌸🌸
Oglumun ismi Ali olucak😄😍🇦🇿Allah hepimizi dardan kurtarsin
😍😍😍 bakin ne guzel oğluşum ben😍😍😍buda benim hikayemmmm😊😊😊😊
@NaimeYilmaz @Tamam benim aziyetime saygi duyarak sabitlermisiniz 🌸
Bu arada bebeyime kordon dolasmisdi.1 kere gosdermisdi ultrasuon meyerse 3 kere dolasmismis😔hemde kafasi buyukdu.bide çati darligim oldu diye szeryan oldum.bas agrim falan yok.dikisim fena agriyor.spinal korkulacak bisey diyil.Anne olmak guzel bisey😍
@adm cok tesekkur ederim
🌸🌸🌸
Elininanasi saglıkla büyüsün paşa darısı başımıza💜
Yaaaa 😍😍 o kadar tatlı anlatmışsın ki yaşadığın korkuyu mutluluğu vs herşeyi sevecenliğinle okudum inşallah bebeğine hemen kavuşursun bende 32 haftalığım inşallah bi gün senin gibi yazabilirim ❤️❤️
Tebrikler 🥰
Kfkf cok sagol canim.sanada kismet
Ay o aglayan halini goruyorsunsa deyisik birseyler😻
Gizemmali71 cok tesekkur ederim canim.sanada kismet seni tatlisin sende😍
DnzNhr Tesekkurler tatlim gece uyuyamadim onu dusundum hep
Elininanasi ayy bizede dua et kapıların açık ❤️ Tekrar hayırlı olsun sağlıcakla büyüt evladını👏🏻
DnzNhr dualrim hepinizle😇
Maşşalah 🧿Allah bağışlasın 🥰
Elininanasi Salam canım təbrik edirəm böyük oğlan olsun gözü dolu görəsiz inşallah bizdə sağ salamat dünyaya gətirək 😍adı da çox gözəldi bizdə bu adı düşünürük ogluşuma Ali yoxsa Əli olacaq sizdə?
Elininanasi Maşallah Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin🙏
- Düzenlendi
Elininanasi benimde kordonlar cok dolanmis boynuna degil ama dolanabilir ve kafasi buyuk 36.haftam doktor 2hafta icinde gelmezse sezeryan dedi...cati muaynnesi neden yaptilar sezeryan dusunduyseniz ? Birde sonrasi zor oldumu herkes sezeryaninda sonrasi zor diyor ama normal.dogumdaki sancilari beklemek saatlerce aci cekmek kadar degildir diye dusunuyorum
Elininanasi ben ağlamaya başlayınca yarısındna sonrasını okuyamadım🙂
sağlıkla büyütün paşayı gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
Sibella86 cok sagol canim🌸
Elwing6 bakti canim acilma varmismi diye.normal dogum icin.eevet zor canim