Atlasinannesi Kizlar 34 haftalık hamileyim 1 haftadır asla gecmeyen sirt agrim bacaklarda titreme karin agrisi arada vajinada kramplar 2 gundur mide bulantısı akinti fazlalığı var sizce erken doğum olur mu ilk gebeligimde 32 haftalik olmustu
cennet22 Atlasinannesi bnde 34 haftalık hamileyim kasılmam coktu bugn bide kasıgmda agrı vardı acile geldim dogumun basladıgını soylediler sabaha kadar durdurmaya calıscaklarmıs 🙏
Ascvk Atlasinannesi canım aynı şeyleri iki üç gündür yaşıyorum 31 haftalık bebeğim çok tedirgin olmaya başladım bunlar Doğum belirtisi mi oluyor
Ascvk Atlasinannesi belime ara ara ağrı giriyor oğlum inanılmaz hareketli hareketleri çok Canımı acıtıyor bazen taş gibi Oluyor karnım bacaklarıma hafif bi titreme geldi bi kaç seferde ve tamamen aşağıda hissediyordum dün ama kaburgalarımı kıracak gibi de yukarıdaydı sanki ve karnımda midem de bi ağrı var bide mide bulantım 🤦🏼♀️
Atlasinannesi cennet22 benimde yarin kontrolüm var geçen ay nst de kasilmarin var dendi ama birsey yapmadı doktor dinlen dedi sadece
Gozdes cennet22 35 haftalığım bi gece sırf o yüzden yattım 2 gün önce oldu bu olay ve durdurdular canım şimdi evimdeyim çok şükür
Gozdes Ve ben baya sancı çekmeme rağmen durdurabildiler şimdi çokça dinlenmem gerektiğini kendimi asla yormamam gerektiğini söyledi doktor