Bsr_1 Haftadayım yarım saattir çok şiddetli karın ağrısı başladı neden olmuş olabilir bebekle alakası var mıdır gaz sancısı flan mı aynı durumu yaşayan varsa nolur cevaplasın ona göre doktora gidecem
Modies Bsr_1 yaşamadım bilmiyorum ama genelde ağrılarda doktor yarım saat otur dinlen geçmiyorsa gel der. Karın ağrısı gaz mı başka birşey mi ayırt edilebiliyor mu bakmak lazım galiba. Postunuz yukarıda kalsın diye yazmış olayım
Oglusannesii Bsr_1 canım alerji yapan bişey olabilir ben acı ve soğuk yediğimde sancılanıyodum sonra bunlardan oldugunu çözdüm
Kerem_alyadua Bsr_1 bende 32 haftalık hamileyim dün benmde karnım cok agırdı ama kabız olmustum ona bagladım ben sonra gecti
azizeguneyy Bsr_1 canım çok acilse hastaneye bi acile görün. burdaki insanlar nerden bilebilir. anca tahmin yürütebiliriz🤷🏻♀️
Zehralismail Gaz olabilir. O hafta genellikle tekrar başlıyor gaz. Bende yaşadım adet ağrısı sancı. Dr um uzun süre geçmezse gel dedi. Yani mesela 2 gün üst üste düzenli şekilde ağrın oluyosa dinlendiğinde geçmiyosa öyle gel dr a.