Gamzelianne1453 23sekerkiz evet oyle yapim bari de oyle acil gidincede ne kilo soyluyolar ne bisi o anki sikayetine bakip yolluyolar cnm acil oldugu icin 😭
23sekerkiz Gamzelianne1453 evet neyin var diye bakiyor kilosunu soylemiyor ama sancindan onemli degil bence canim yine sen bilirsinn tabi
Gamzelianne1453 23sekerkiz canim sanci anlik bisi geldi gecti sanci olsa zatn acile gidiyorum tabiki ama bana genel anlamda doktor lazim sonucta son ay nyse ara ara arayip randevu bakarim olmadi ozel yapcak bisi yok 🤷♀️
aslimutlu1 Gamzelianne1453 ben safa hastanesinde doktor eray beyr gidiyorum . Cok sakin bir insan , inanılmaz güzel konusuyor ve her detayıyla sana anlatıyor . Aklında bulunsun .
aslimutlu1 Gamzelianne1453 haastane yapıyorlar doktor yok . Doktor olsa sıra yok . Otur evinde kendin dogur diye gün veriyorlar . Artık ne zaman sana sıra gelirse . Kendi verdiğin vergiyle rezil ol .
Nazlisezgin Gamzelianne1453 kanuniye gitme derim çok kötü. Kuzenim Sadi konukta doğum yaptı belinde platin olduğu için özeller kabul etmedi çok memnun. Teyzem ve annem semiha şakirde yaptı onlarda çok memnun
Gamzelianne1453 Nazlisezgin sagol cnm belli bindoktora mi gidiyolardi yoksa dogum zamani kim denk gelirsemi oldu acaba
Nazlisezgin Gamzelianne1453 muaynelere sabit doktora gitmeye çalıştılar ama doğuma kim denk gelirse 😚
Gamzelianne1453 Nazlisezgin anladim cnm ben ozele devam edim son ana kaldim yapcsk bisi yok ozelde dogurcam😃