Fadiksamet Beyzadncc masallh az kalmis sabret dicem de sabri zor biliyorum. Ben ne yuruyus yapiyorum ne plates ne de baska bisey ilaclarimi da kullanmadim hic napicam bilmiyorum
Beyzadncc Fadiksamet bende sancilarima iyi geliyor diye yapmaya basladim yoksa cokta aktif degildim😊 allah hepimizin yardımcısı olsun🙆♀️
Duruvesimgr Fadiksamet 3 eylül de sezeryan olacağım. 9 kilo almışım bakalım 15 günde nekadar daha alırım iştahım resmen patladı. 36 haftalıkken kontrolde 3100 gr dı bebeğim
Fadiksamet Duruvesimgr iyi almissin valla ben 32 haftalikken tartildim en son 12 kilo almistim daha da ne alirim bilmiyorum. Bu arada neden sezaryan olcaksin ?
Duruvesimgr Fadiksamet 2. Doğumum ilki sezeryandi oyüzden. 10 yıl çok uğraştık evlat sahibi olmak için kendiliğinden geldi. Kıymetli bebek diye hiçbir Dr normal doğuma yanaşmadı. 19 ay olacak aralarında normal doğum yapamazsın dendi bu sefer. Kiloyu hiç sorma gebelik şekeri çıktı diyetisyen kontrolündeyim. Ama şu 3 gündür diyetimi hep bozdum yemezsem ellerim titriyor. Şekerim ölçtüm normal çıkıyor ama bende anlamadım
Fadiksamet Duruvesimgr yüce rabbim o kadar buyuk ki kimsenin kucani bos birakmasin insallah. Aman dikkat et seker sıkıntılı gecmis olsun
GulsahMulayimDastepe Fadiksamet 33+5💕 sadece iki gündür birazcık belim ağrıyor. Planlı sezaryen olacağız nasipse. Eylül annesiyim, kıyafetler ve odası tamam ama yıkama ütüleme yapamadım daha. (Zor geldiğinden) 🤪 29 haftalıkken gittim kontrole 1700 gr. Bende hiç kilo almadım daha çok şükür. 🙏
Fadiksamet GulsahMulayimDastepe neden sezeryan olcaksin bi sikinti mi var ? Utulersin daha ya havalar serin oldugunda falan
Gizmoo2013 GulsahMulayimDastepe kontrole gitmenz gerekmiyomu bende sizinle aynı tarihteyim iki haftada bir çağrıyodu şimdi haftada bire düştü haftaya sancılara bakılcak artık
Anneyimki Ezgi1234 dogum mu başlatıcaklar. Yoksa daha durması için mi ugraşıolar. Son durum nedir. Rabbim hayslısını nasip etsin üzülmeyinnn. İ
Fadiksamet Ezgi1234 Allah yardimcin olsun insallah. Bebeginin kilosu falan iyiyse fazla korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah
GulsahMulayimDastepe Fadiksamet sıkıntım yok çok şükür, hatta herşey çok güzel gidiyor ama benim normal Doğum korkum var maalesef 🥺 daha önce 4 kez ameliyat olduğum için o ortamı falan gördüm biliyorum, sezeryanı kendime daha yakın buluyorum bilmiyorum.
Fadiksamet Duruvesimgr amin insallah. Cok sabirsizlaniyorum artik bi an once gelsin istiyorum. Bi yandan da daha cok kucuk diyorum ama karsimda beşiğini gordukce hooop diye cikiversin icinde yatsin istiyorum 😀😀😀kafamda deli sorular
sozer1 Ezgi1234 sancıların kaç çıktı canım yatışın yapıldı bende 35+3 üm ama 3 haftadır sancılarım 60-100 arası çıkıyır açıklığıma bakmadı dotkor tetiklememek için. Nidicard diye ilaç kullanıyorum en azından 36 ya kadar tutmaya çalışalım bebeği dedi
Fadiksamet Zelo52 son 1 ayda grip olmayan yok heralde kimle karsilastiysam grip Allah yardimcin olsun insallah
MENUR Fadiksamet son 18 günün içindeyiz sona doğru ağrı ve kasilmalar arttı tabi 10 kilo aldım ve en son 2.650 idi kontrol var çarşamba bakalım ne kadar oldu bebiskom
Fadiksamet Nursevincli hepimiz oyleyiz kuzum rabbim sabir versin agirlastik iste saglikla alalim bebeklerimizi kucsklarimiza insallah. Allah olmayanlara da aratmasin insallah hamileyken en cok ettigim dua bu cunku evlat hasretiyle beklemek cok zor