Melegimveben Zuve 9+5 canım daha öğrenemedik ama mart ayı uğurlu gelecek gibi geliyor 🙈 bu ay cinsiyeti öğreniriz içime doğan erkek annelerin hissettiği olur derler ya sen hissediyormusun🙈😍
Papaty Bugün 13 hafta 1 günlüğüz geçen doktora gittiğimde 12 hafta 2 günlükken oğlum olacağını öğrendim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🙏🙏🙏
Merveesn Merhaba 12+3 olduk bizde bebeğinin gelişimi bir hafta önde olduğu için bende geçen hafta yüzde 80 erkek olduğunu öğrendim ama bakalım 16. haftamızı bekliyoruz 😇🤗
ZeynepAkba Merveesn merhaba bende 12+2yim yarın gidiyorum doktora insallah söyler cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum 😇😇😇
ZeynepAkba Merveesn hayır söylemedi 25 martta tekrar gidicem ☹ Ozaman 16 haftalık oluyorum insallah ozaman ogrencen
Meleksalihkul Bizde 11+4 günlüğüz Cumartesi günü kontrolümüz var merakla bekliyorum ama doktorum emin olmadan söylemeyecek gibi 🙅🏻🤷🏻♀️😍😍
Zuve Melegimveben bende basta erkek hissediyordum simdi hissetmiyorum pek🙂 rabbim gonlumuzce saglikli hayirli evlat versin
Melegimveben Zuve amin tek dileğim o zaten sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin rabbim hepimize inşallah 😍 ben 1 aydır erkek hissediyorum valla bazen cinsiyeti bilmememe rağmen ağzımdan kaçıyo oğlum diye seviyorum 😂
Frida Bugün ikili taramada dr. %70 kız dedi. Normalde 11+5 ama ultrasonda 12+3 cıktı bu sefer. Hayaller 16 haftaya kaldı. Sağlıklı olmaları önceliğimiz tabii 👼
Ozgun Bugün 12 hafta bitti. İkili test için 11+4 de gittik ama öğrenemedik tabi ki😊 haftaya perşembe kontrolümüz var 12+6 olacağız söyler mi acaba?
Mry Bugün ikili taramaya gittim 12+4 olmuşuz ama cinsiyet için erken konuşamam dedi çok önemli değil diye ben de ısrar etmedim