Ayliz Kızlar çok fena midemde yanma var. Resmen boğazımda hissediyorum. Maden suyu içmekten Pert oldum
minikkurabiyem2019 Ayliz dr a danıs canım devamlı oluyorssa rennei surup veriri benım normal oldugunda soda içiyorum cok asırı olursa ondan içiyorum
feyzaa34 Ayliz rennie duo ic bende ölüyodum az once hemen ictim. Doktor muayenesini falan bekleme eczaneye git rennie duo surup de verirler. Ben bi gece 2de esimi nobetci eczane aramaya gondermistim valla
Ayliz minikkurabiyem2019 şuruptan içiyorum ama bana mısın demiyor nasıl bir yanma ya.. Sanki kazan kaynatıyorlar. Daha 8+5 günlüğüz
Ggizemsnl Bende 37+1 deyim. Aşırı midem yanıyor günde 3 tatlı kaşığı gaviscon içtiğimde oluyor soda içtiğimde bana mısın demiyor.
Nur55 Ayliz doktor şurup veriyor sadece o iyi geliyor diğer şeyler anlık keser doktorunuz dan şurup isteyin. Ben günde iki defa içiyorum bayramda yanıma almamışım öldüm günlerce berbat Bi durum
Ayliz minikkurabiyem2019 annem diyor abartma çocuğun saçları şimdiden mi çıkar 😂😂 Kendi kendime düşünüyorum psikolojik mi diye ama böyle psikolojik olamaz 😂😂😂