Elifasya Haftadayim ve ev isi yapmaktan ayaklarım ellerim sis agridan geceleri uyuyamiyorum her dk is yapmaya çalışıyorum. Durdurmuyorum kendimi boyle olan var mi.
Bebektsk Elifasya aynen hiç işim bitmiyor bide turşu vs yapıyorum ekstra oda yoruyor ama yapacak birşey yok bebek gelince belki doğru düzgün yapamayacağız o yüzden yavaş yavaş da olsa yapmak en mantıklısı
Bsyldrmdlk Elifasya 37+5 teyim valla hergün bir odayı temizleyebiliyorum anca yaparkende söyleniyorum 🤬 doğum mu yapayım gelene evimi mi beğendireyim diye...
Srnkrbrn Elifasya valla ben oldum olası hergğn yaparım illa bi iş zorlanıyorum da artık suan 34.haftamdayım bu ay sonuna dogru halılarımı perdelerimi yıkatıcam snra tekrar bi dip köşe daha sonra yüzeysel yaparım artık doguma kadar yeterli cok da yormamalik lazım bünyeyi daha sonra agrılar dayanılmaz oluyor
Elifasya sevval55 enerjiden de degil ki dedim ya ayaklarim ellerim sisti yorgunluktan yemek bile yiyemiyorum. Ama hep doguma az kaldi stresten heralde 😞😞😞😞
Modies sevval55 ben 37+5 teyim kendimi kaldıramıyorum yahu nerden oluyormuş o enerji patlaması bana da verin. Ev işi falan yaptığım yok valla
Merveaselsultan Bende oyleyim 37 haftadayim her gun evi temizleyesim geliyor ev temiz kalsin gelen gider olur vs diyip ugrasip duruyorum
Elifasya Merveaselsultan bende korkuyorum aniden sogum olur bisey olur diye iyice strese soktum kendi kendimi
butterfly4 @Elifasya ben de 35 den beri uğraşıyorum, tabi 1 günde yapıp bitireceğim işi 4 günde bitirebildigim için işim hiç bitmiyo, 39 oldum şimdi, annem geldi kalanları da onunla yaptık son rötuşlar kaldı çok şükür hala inanamıyorum işin bittiğine
Elifasya butterfly4 allah yardimcimiznolsun gercekten ama mecbur yapcaz ve yavas yavas bitmek bilmiyo isler. Bnm de annem ve ablam gelcek fakat onlara cok is kalmasin diye uğraşıyorum.
Elifasya Bebektsk bende oyle düşünüyorum bide aniden dogum olursa diye gun gun temizliyorum sadece kendimj cok yoruyorum mesela bugun 12 de uyandim ve 1 saat toplasan oturmamisimdi 12 ge kadar.
Elifasya Modies enerji patlamasi degil ki bnm ki takıntı bi nevi o yerde toz olsun iki parca ütü olsun batiyo bu sefer o isti bu isti kendimj mahvediyorum esimde cok kiziyo gervekten de yorgunluktan uyuyamiyorum geceleri.
butterfly4 @Elifasya evet ben de anneme çok iş bırakmadım ama yine de vardı, doğuma yakın enerji geliyormuş, ben de hala yok o enerji çok yoruluyorum