asyamomm Kızlar 26 haftalığım bugün denize girdim her gün kıpır kıpır oynayan kızım denizden sonra durdu oynamıyo kaç tane çikolata yedim oynasın diye tık yok acaba bişey olmuş olabilir mi denizde deliricem😪😪😪
Caglaak asyamomm bebeklerimizde uyuyor belki yorgunluk vs derken uyumus olabilir kötü düşünme için rahat değilse bir hastaneye git görün
Oglusannesii asyamomm yorulduysanız o da yorulmuştjr benim temizlik yaptıgım gün hiç oynamıyor nerdeyse
Mom72626 asyamomm bence doktoruna sor canım şahsen benim doktorum izin vermedi ne havuza ne denize. Hatta dün gittik hocam artık 37. Haftadyım gireyim dedim gir ama yüzme dedi boşuna girmiş olurum diye girmedim.
fadimeozbas Deniz hamile anne adayları için ekstra faydalı bir sporda öncelikle hatta doktorlarda öneriyorlar ben sanmıyorum bi sıkıntı olduğunu yorulmuş olabilir ama tabi en rahat edeceğiniz yöntem ultrasonda bebeği görmektir yarın vakit kaybetmeden görünün
madl41 asyamomm bugün benim kızda uyuşuk 26+1 iz bende korktumda yeni yeni oynuyor oda çok cansız bir iki tekme
madl41 asyamomm 2 gündür biraz fazla hareket ettim 🤷♀️ Benim kıza normalde çingene derdim çok oynuyor diye ama bugün çok sessizdi çok korktum tekme yok ama ara ara dönüş hareketlerini hissettim 🤷♀️Çikolata bana fayda etmedi bugün🙄 Soğuk su için bebekler soğuk su yada dondurma yiyince çok oynuyor
Denizyadaaras asyamomm yorulmustur annesi. Yarin baslar tekrar kimildamaya o haftalarda normal arada durmasi.
alyatalha asyamomm uyuyordur bence çünkü hamileyken denize girmek faydali bile ki zarari asla olmaz bence.
Melinarya asyamomm yat uzan sol tarafına dön karnına hafıf den vur birkaç defa kıynaşır yorulmuştur cimcime korkma 🤭
asyamomm Melinarya ah yapmadığım kalmadı sallıyorum karnımı uyansın diye yok 🤦🏻♀️ yorulup uyumuştur umarım cimcimem😪
Beybimss asyamomm gecen hafta bende denize gittim. O gun bir kac kez hissettim sonra hissetmedim. Evde dinlendikten sonra ertesi gun kipir kipir oldu yine. Yorulmustur 💓
emineotlu asyamomm yorulmuşsunuzdur hiç tedirgin olma içini ferah tut allah koruyor melekleri doktorum bana 3 aylıkken denize girebilirsin yüzebilirsin dedi şuan 5 aylık hamileyim çok şükür herşey yolunda 🙏🏻 Ayrıca unutma 22 saat uyuyorlar
sahanem asyamomm korkulcak birsey yoktur benimde basima geldi 2 gun kipirdamadi saglik ocagina gittim kalp atislarini duydum rahatladim ondan sonra oynama basladi ama istersen sende git yabuyuyordur yada inat etmistir doktorum inatci bi bebek diyor oglum icin belki kizonda inatcidir iyi dusun kotu dusunme
Enguzeldua asyamomm benım dr m da yğzmeyı onermişti tatıle gittiğimizde bende 28 haftalıkdım. İlk girdiğim gün denizden. Cıkıp dınlenırken baktım hiç hareket etmıyor. Sbaahı zor ettim sabah kahvaltı yaparken basladı hareket etmeye o zaman rahatladım 😃 soluna uzan iyice dınlen bol su iç sabaha hareket eder inş. Etmez ise dr a görün mutlaka