Serenty Betlbrs sen aldırma ona.erkeler kucağına alana kadar bence anlayamiyor.benim esimde hareketlerini görünce anca havaya girdi.
Ayliz Deletedmom0034 Ben sormayana bir şey demiyorum Zaten canım. Yani benim dememle de kimse heves edicek değil. Doktor değilim karşımda ki kişilerde bunun bilincinde
Nurcan126 Ayliz teşekkür ederim yorum için bnde kız geçiyor içimden çin takvim de kız die görünüyor hayırlısı💗
Bayanhamile 2 aylik bebekte nasil bi goruntu bekliyosunki kuzum. Kalp atisi varsa bebekte var demek zaten 😁 3 aydan once tam bi bebek goruntusu gorebilcegimizi sanmiyorum
Bayanhamile Ayliz yok artik ya. Allah tan korkun insanlari kandirmayin. 2 aylik bebekte cinsiyet mi anlasilirmis kaldi ki doktor bile anlayamiyor siz mi anlayacaksiniz. Tovbe tovbee..
Reyhann93 Kese görünüşüne göre fasulye şekli gibi olana kız yuvarlak kese olana erkek diyorlar 🤔🤔🤔 tabi yanılmada olabiliyor
Ilaydamuslu Ayliz yaa peki nasıl baktın kese görüntüsü mü sağ da solda diye mi bende bilgilenmek istiyorum da ❤️🥰 inşallah sağlıklı olsun da erkek kız farketmiyor ama benim gönlümden hep kız geçiyordu 🥰