Betlbrs Ultrason resmine bakıyorum hiç biseye benzetmiyorum 2 aylık hamileyim kalp atışında ki videonun ekran görüntüsünü aldım yine algilayamadim anlayan var mı ya 😄😄🤦🙈
Nurcan126 Betlbrs bişe ye benzemiyor ki 🤪 benimkide öyle gölge gbi kalp sesi bi duydum sadece bişe göremedim
Sumeyye_g Betlbrs merak etme bu aylarda zaten ufacık bişeyler yeni oluşmaya başladıkları için hiç bişey anlaşılmaz tabi benimde öyle rahat ol
Serenty Betlbrs sen aldırma ona.erkeler kucağına alana kadar bence anlayamiyor.benim esimde hareketlerini görünce anca havaya girdi.
Ayliz Betlbrs canım https://hizliresim.com/ buraya tıkla görseli ekle yüklensin sonra aşağıda bağlantılar var. Onları kopyalayıp yapıştır buraya
Nurcan126 Ayliz teşekkür ederim yorum için bnde kız geçiyor içimden çin takvim de kız die görünüyor hayırlısı💗
Bayanhamile Ayliz yok artik ya. Allah tan korkun insanlari kandirmayin. 2 aylik bebekte cinsiyet mi anlasilirmis kaldi ki doktor bile anlayamiyor siz mi anlayacaksiniz. Tovbe tovbee..
Ayliz Ananasgibiana orda organını görüp cinsiyet söylemiyorum! Hislerime güvenerek içimden geçeni söylüyorum..