Lidya19 Kızlar ben 78 kilo hamile kaldım tartıldım 85 olmuşum 😭 Doğumdan sonra vucut zayıflama hormonu salgılıyormuş doğru mu? Kaç ayda kilo verebilirim? Kilolu hamile kalanlar bana yardımcı olabilir mi💝
Zera_ER Lidya19 dilediğince spor yapma diyet yapma özgürlüğüne kavusucaksn doğumdan bi zaman sonra , beynin o hormonu salgılasın yeter ki .. sen istedikten sonra bırak eski kilona dönmeyi 58 bile olursun 🙂 ama bunu kendi basına vucudun yapamaz tabiki 🙂
Lidya19 Zera_ER hamilelik depresyonuna girdim şayet lousalık depresyonunada girmezsem yapabilirm diye umuyorum😯
Zera_ER Lidya19 ı ıh doğumdan sonra neden giresin eski öZgürlüğüne kavusuyosun😍 Kendine baktıkca çıkarsın girdiğin bütün depresyonlardan 🐥 Bu bi süreç eninden sonunda biticek bnde kilo aldım bisürü vermek icin gün sayıyorumm 🙈 Bidahaki hamileliğimizde cok daha dikkatli oluruz❤
Edirefp Lidya19 canım bende hızlı kilo aldım. Doktorum şeker çıkabileceğini dikkat etmem gerektiğini söyleyince zorunlu diyet ve yürüyüşe başladım. İstersen sende dikkat et biraz çok fazla kiloyla bitirmezsin hamileliğini.
Busraaras Merhaba hanımlar 77 ile kaldım hatta kilo vermeye başlamışken hamile olduğumu öğrendim şuan 29 haftalığız ve 84 kiloyum inşallah doğuma kadar 90 olmam diyorum 😩
Lidya19 Zera_ER ne kadar pozitif ve tatlısınız 🙂 doğru söylüyorsunuz insanın depresyna girdikçe girsei geliyor bişeyler yapmak şart ben cok saldım kendmi☹
NaimeYilmaz Lidya19 hamur yemıorm pılav makarna tatlı bunları yemıorm meyvede cok kılo yapıor az az tuketıorm o yuzden . Kuruyemıs asla yemem cevız sadece oda 1-2tane . Canım cekmıormu cekıor .. canım ne çekerse ceksın tuzlayıp tuzlayıp salatalk yıyorm 😊
NaimeYilmaz GlcanGizemDndar Doktorunuz kızmıormu 🤭 ama doğumdan sonra cabuk verırsınız bence. Genelde cok alanlar bolca hareket ederse yerlesmeden gıdıyor kılo
mervebalandi28 NaimeYilmaz cnm ben ilk oglumda 20 kilo aldm smdi bu ikinci normal oldu allahtan yoksa yerimden kalkamazdm 😂