Buseazad Kızlar son 1 kaç saattir belimde sızı gibi bir ağrı vardı ama yarım saattir bacaklarımda dahil olmak üzere inanılmaz ağrılar girip çıkıyor. Nefes nefese kalıyorum böyle olan var mı lütfen bişey söyleyin
Sibella86 Buseazad idrar yolu enfeksiyonu yapıyor bunu sakin olun. Mğmkünse acile gidip test yaptırın yoksa bol su içip uzanın sık tuvalete gitmek rahatlatıyor
madl41 Buseazad 26+1 im gece aynısını yaşadım ahha doğuruyorum dedim acayip bi çatı ağrısı geçmeyen kasık ağrısı ve bel ağrısı inanılmaz bi alttan zorlama vardı sanki bebeğin kafası vajinamda gibiydi
Nedimehsoz 7 haftalık hamileyim. Karnıma kasıklarıma bazen baldırlarıma inen ağrı hissediyorum ben de. Kaç haftalıksın sen? Ağrı normal diye biliyorum ama çok rahatsız ederse bi doktoruna görün derim.
Buseazad Sibella86 bayramdan hemen önce yaptırmıştı doktorum sonuçlarımda enfeksiyon yoktu ama 1 hafta içerisinde oluşabilir mi enfeksiyon
Gokceg Buseazad evet oluşabiliyor aynı haftada bende aynı sorunu yaşadım acillik oldum antibiyotik kullanıyorum şu an
Gokceg Buseazad bende sancıdan 2 büklüm olmuştum erken Doğum olmasından bile korktum bayram olduğu içinn doktorum yoktu acile gittim idrar tahlili yapıyorlar. Sizde ihmal etmeyin bir görünmekte fayda var