Aysnr_dvrnefe 19.haftama girmeme bir günüm kaldı.. Karın ağrım ve kasık ağrılarım oluyor ara sıra.. Yaşayan varmı, normal midir?
Ozdenoz Aysnr_dvrnefe Bende seninle aynıyım 17+6 özellikle bugün sol kasığıma sık sık kramp giriyor, hatta ilk başta bebek hareketi sandım ama sanırım değil küçük küçük kramplar 😞
Mrs_erkan Aysnr_dvrnefe Benim de 18+3. Yatakta dönerken ağrilarim oluyor. Bir de fazla ayakta durduğum zaman. Ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Bebeği hissetmeye başladiniz mi?
Jear Bende 19+1haftalik hamileyim.Gecrn hafta ara ara karninmin yanlarnda kramp girer gibi oluyordu.Kasıklarimda olmadi.
Aysnr_dvrnefe Ozdenoz Ben daha bu hafta hissetmeye başladım hareketlerini. Bazen gaz sancısı da olabiliyor onuda haftamız geçtikçe daha iyi hissederiz umarım
Aysnr_dvrnefe Mrs_erkan Evet bu hafta daha iyi hissetmeye başladım. Uyandığını anlayabiliyorum yani :) İnşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi..:)
Cennetgc 34 . Haftadan bir anne selam bayanlar bol bol su için ve doktora mutlaka görünün enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek yaşayan biri olarak söylüyorum 🙏
Aysnr_dvrnefe Cennetgc Merhabalaarr🤗 Teşekkür ederiz verdiğiniz bilgi için umarım sağ sağlim alırız kucağımıza bebişlerimizi 🤲🏻 Enfeksiyon riskim ilk haftalarda vardı geçen ayki kan testim herşeyim temiz çıktı çok şükür.. Ara sıra karnım kasıklarım batıyor gibi geliyor ama normalmiş sanırım..