Asya Meraba bayanlar her dr kontrolümüzde bebiş yüzünü göstermiyo bazen de eli yüzünde oluyo 31.haftadayız güzel bi ultrasln fotosu olsun istiyorm ama yüzgörümlüğü istiyo galıba kızçem aynı durumda olan varmı❤🦋
Carpelidusler Asya yeğenimde öyleydi elleri hep yüzünde yapacak birşey Yok esrarengiz olmayı seviyorlar 🙈
SedaGazi Asya canım salı günü doğumum var nasipse 🙏🏻 Kızımın yüzünü hiç göremedik öyle söyliyim😀 doğunca artık sürpriz🤗
Pnrms Asya ben 5 aydır göremiyorum 😟 hatta en son gidişimizde doktorumuz çok uğraştı bu sefer de iyice sırtını döndü bizim kız 😔 35. Haffadayım doğmadan bende güzel bi kare istiyorum inşeallah görürüz 😁
aylinss Bizimde oyle bir sıkıntımız var malesef. Ya cok hareket ediyor goruntu net cikmiyor ya da basini surekli one egiyor goruntu alamiyor doktorumuz 😬
Kezu17 aylinss bizim doktor hemşireye poposundan dokundura dokundura rahatsız edip kafasını çevirtti 😂😂😂ama fotoda resmen suratı asıktı bebişin 😂😂😂
TubaAnl Bizdede aynı dert var🤦🏻♀️ Kontrol gününü iple çekiyoruz yüzünü görücez diye ya poposunu dönüyor yada elini suratına koyuyor minnoş kızım
aylinss Kezu17 o kadar rahatsizliga iyi gostermis kendini minigimiz ☺ Belli ki rahati bozuldu diye cok kizmis ☺
Asya Doğduktan sonrada eli yüzünde olur o şekilde uyur dedi dr muz demekki eli yüzünde seviyo yavrucak🤰🕊
Serdogrul Asya aynı durumu bızde yaşadık. Sadece detaylı ultrason da zor bela oda cok net olmayan bı resmı var elımızde . Kendısını anca dogdugunda görucez. Neysekı kavuşmaya az kaldı bızım 1 martta saglıkla ınsallah gelıcek
tugba04 38 haftaligim nerdeyse dogurcam bi kere bile yuzunu tam net goremedik bide erkek kiz olsa naz yapiyo dicem ama o eller hep yuzunde hep yan profil donuk oluyo artik dogdugunda gorcez heralde 😃
EsraAykzdemir Asya ben 34. Haftadayım tek gördüğümüz şey kulağı🤣😂🤣😂😂 aslaa ve asla yüzünü göstermiyor kızımız🙈 canı sağolsun
Svcnn Asya evet ayni drumdaydm 32 haftalikken yuzustu gbi dryrdu basi haff yandi ilk defa yuzunu yandanda olsa braz gorebildk hep eli yuzundeydi bugune kadar
Zeze03 23 haftadayım elini yüzünden hiç çekmiyor benm oğlan tam görüntü alıcak el kapanıyor yüze bakalım belkş bu gidişimizde anneye güzel bir poz verir artık 😁👍🏻🌺
DilekAydemre Asya merhaba 🙋🏼 32. Haftamdayım bizimde kızımızın eli hep yüzünde doktor dürtüyor bi kaç saniyelik açıyor doktorumuz o ara görüntümüzü alıyor sonra iki elini birden kapatıyor bu her kontrolümüzde böyle 😍
Pinaryyim 28 haftalık olduk inşallah elini çeker yüzünden bu sefeer 😀😀 doktorum ugraşıyo ama çekmiyo elini
Nrn Asya benimkide göstermedı Asya benim kızçemde göstermiyor 🙄bu haftasonu bir daha gideceğiz inşallah gösterir