Secda Haftada yim 2 gündür sarı akintim var ne yapmaliyim kötü birsey yoktur dimi hava serinlemek usuttugum için olabilirmi
Sumeyye_g Secda bana doktorum sarı ve kokulu değilse dert etme ama öyle olursa enfeksiyon olabilir demişti bi hastaneye git istersen canım idrar tahlili falan yaparlar
Fuldenk Secda idrar yaparken yanma ve ağrın yoksa normaldir bence ama yine doktora gözükmek gerekir canım
Esenn1 Secda Hamilelikte akıntı normaldir canım kokulu değilse ve idrarda yanma yoksa kafana takma ama yinede istersen bi doktoruna sor için rahat etsin...
Secda Fuldenk yanma yok sadece sarı akintim var iki gündür sildikce geliyordu biraz önce tuvaletten kalkacagim siliyorum siliyorum tekrar geldi korktum bende
Secda Esenn1 kokuya yok idrarda yanmadan yok ama ilk defa sarı akinti oldu bu aralar geceler çok serin oldu askililarla yattım usudumde ondan herlde oldu diye düşünüyorum bu sabah azaldı sarı akintim
Ozge69 Kizlar benimde ayni sorunum vardi doktor vajinadan fitil verdi ama kullanma konusumda kararsiz kaldim 26 haftalik hamileyim varmi arqnuzda gebelik dobeminde fitil kullanan napayim
07052019 Ozge69 ben kullandım donaxyl fitil 6 adet. 15.haftadaydım. Kesti akıntımı çok rahat ettim. Bence kullanın doktorunuz verdiyse. 20.haftaya girdim çok şükür hala beyaz hafif akıntı dışında akıntımı olmuyor. Beyaz akıntı da normal zaten..
Prettymomy Benim doktorum bana gebelikte alıntının artmasının nırmal olduğunu, eğer idrar yaparken yanma yoksa ve akıntı kötü kokulu değilse sıkıntı olmadığını söyledi