diamond2635 öncelikle çok geçmiş olsun . Bunu Rabbimin bir imtihan olarak verdiğini kulluk gereği sabır ve tevekkülle karşılamamız gerektiğini düşünüp sabredin . Ahirette şefaatçimiz olacaklar inşaallah 💕 aldırma gebelik sonlandırma meselesini çok iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Anomali durumunu bilmiyorum ama anneye zarar vermediği müddetçe bir bebeğin hayatını sonlandırmak caiz değil. Hemde drların nice hasta teşhisi koydugu bebekler sapasaglam yaşarken .. ben iki anomali bebek vakası yaşadım drlar tabiki dini / vicdani durumu düşünmeden aldırmaktan bahsediyolar basit bir muameleden bahseder gibi. İslami hassasiyeti olan drlar bu işin daha bilincindeler. Çok şükür bana öyle drlar denk geldi beni destekleyip gebeliğimi takip ettiler. Birincisini normal dogum ikincisini (öncesinde bir saglıklı bebekten dolayı sezeryan geçirdiğim için )sezeryan oldum. Zordu kolay değildi ama zaten insanoğlu bu dünya da çeşitli imtihanlara tabi tutulmuyor muyuz. Belki sonlandırsam daha ağır bir imtihana tabi tutulmayacagımı kim bilebilir. Velhasıl teslimiyet işi, inşaallah kazanmışımdır önemli olan Allah rızası..❤️
İkinci demek istediğim 16. Haftada yüzde seksen plasenta aşagıda olur ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe çıkar . Bekleseniz plasenta yukarı çıkma durumu da olabilir. Tabi bunları afaki yazıyorum size en uygununu drunz belirler. Ama Allah korkusu olan bi dr seçmeniz önemli , içinizde acaba kalmaması için . İstanbul da oturuyorsanız gülhan cengiz ayşegül sofuoğlu şule selman ( hepsi fatihte ) gibi drları önerebilirim. En azından size zarar verme gibi durumlar olursa sözlerine güvenip hareket edebilirsiniz