Neden böyle yazdım başlığı? Çünkü 12 Temmuz SAT tarihine göre 5+2 gebeyim. 9 ağustosta İdrarda net pozitif ve aynı gün 518 BHCG görünce yüreğimin zilleri çaldı... Ancak bayramdı, ziyaretlerdi derken ben henüz doğru düzgün bir doktor ziyaretine gidemedim. Sağlıkocağına hem bhcg tekrarlamak hem de tam kan sayımı, hormon , hemogram testleri için kan verdim sağolsunlar hepsini ölçmüşler ama bhcg ölçülmemiş :/ Orda da en büyük sıkıntım d vitamininin 11 çıkması oldu. 1.5-2 aydır regenesis max kullanıyorum ama sanırım takviye gelecek.
her neyse gelelim konumuza;
Yüreğim ister A+ hastanelerin 1 numarasında doğum yapmak takip edilmek ancak ne yazık ki belirli bütçelerle büyük kısmı doğum sonrasına ayırma isteğim daha yüksek..
Bu yüzden kendimce bir doktor hastanesi sıralaması yaptım yorumlarınıza talibim :)
Sertan Aksu - Avicenna Esenler Hastanesi
Derya Kanzagül - Nisa Hastanesi
Atilla Okur - Avrasya Hatanesi
İstepan Suna - Avrasya Hastanesi
Oğuz Güler - Küçükköy Bilge Hastanesi
Aslı Coşkun Şevket - Özel Okmeydanı Hastanesi ( evime çok yakın diye )
———
Ancak şöyle bir düşüncem var 5 aya kadar devlette takip ve kontrolleri yapıp 5. Aydan sonra özele geçmek ve doğumu özelde yapmak. En yakın Okmeydanı SSK olduğu için ordanda Ahmet Kılıçkaya’ya salı gününe randevu aldım. İlk kontrolüm olacak. Ssk yorumları çok korkuttu. Devlet hastanelerinde hala 3erli 5 erli mi kontroller yapılıyor 🤭 ya da ultrasonla bakıyorlar mı? Kalp sesini dinletirler mi? Ultrason kağıdını verirler mi? Direk vazgeçip özelde mi başlayayım? Ne yapayım? 😞 Heyecan ile savrulurken kendimi ekonomik olarak kaybetmek istemiyorum, ilerde çocuğumda daha çok lazım olabilecek parayı tutmak istiyorum. Bana önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum ❤️