Refianur Merhaba 32+2 haftalık hamileyim bugun 2-3 damla kan geldi rengi kırmızıya yakındı. Korkuyorum acaba nedendir diye yarın hastaneye gidicem benim gibi aynı durumu yaşayan varmıııı😔🙁
umare Refianur Bende de gelmisto gittim enfeksiyon dedi Kanamalar muhakkak kontrol gerektiriyor plasentaya bakilir bebegin assagda olup olmamasina bakilir
Hilalcemalettin Refianur herkez dogru soyluyor sen niye yarini bekliyon hemen gitmen lazim bence ne olur olmaz nasil bekleye bilecen acaba merak ettim 🤔
Sebogelin Refianur bekleme acile git ya da ulaşabliyorsan doktorunu ara. Burdan kimin ne faydası olur ki
gulcingnlts Canım yarını neden bekliyorsun hemen acilinde doktor olan bir hastaneye git lütfen . Hamilelikte kanama bekletmeye gelmez . Plasenta ile ilgili birşey olabilir , erken Doğum tehtiti olabilir . Bence hiç sabahı beklemeden gidip bir muayene ol
Refianur gulcingnlts yarın sabah ilk işim gitmek olucak suan kendi evimde de degilim eşim olsa hemen gitmiştim suan eşimde yanımda degıl canım
Kelebegimmm Bekleye bilecekmisin gerçekden😐32 haftada bende de kan gelmişdi.zaten hastaneye gidiyordum heme gitdim.gidecek olmasaydımda en fazla eşimin gelmesini bekler birlikde giderdim.oda yolda başıma bişey gelirse yalnız olmayayım diye.bana erken doğum riski söylendi serumlar ağrıkesiciler falan vuruldu.ertesi günde ciyergeliştirici