ftmhmt_6 Arkadaşlar 36+4 gebelik haftam Hamileliğimin başında gebelik çıktı ve az kaldı kaçıncı haftada Doğum yaptınız Bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum.38+5 te alacak ve 16 gün kaldı ama korkuyorum konuşmayı sabitler misiniz ne olur yardımcı olun
Gmz88 ftmhmt_6 benimde gebelik şekerim var hergun aynı korkuyu yaşıyorum😭 post üstte kalsın diye yazıyorum takipteyim
Tevhidee ftmhmt_6 bende de şeker var 38+5 olduk yarın kontrol var bakalım bugun az suyum geldi dıye gittim megersem enfeksiyon kapmişim ilaç yazdı bakalım ne olacak
Pcoslubiranne ftmhmt_6 kendinizi bu kadar neden korkuttunuz sakin olun önce.Benim ablam 6 yil once dogum yapti.gebelik sekeri cikti 4 kere unsilin kullaniyordu günde doguma kadar.38+2 de de suyu geldi.4280 gram doğdu bebeği de.Ikisi de çok sağlıklilar.
Feyzam35 ftmhmt_6 amin teşekkürler çok şükür bi sorun yok . doğduktan sonra belli aralıklarla bebeğin kan şekerine baktılar. Sağ salim sizde kucağınıza alırsınız inşallah
Gmz88 ftmhmt_6 33+6 dayız. Diyet yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra tokluk şekerim yüksek çıkıyor onun için endişeleniyorum.
Feyzam35 Suna_Aysal ani şeker yükselmesi yaşarsanız bir risk oluyor şekeri kontrol altında tutunca bi sıkıntı olmuyor.
ftmhmt_6 Pcoslubiranne annem abimi gebelik şekerinden Doğumda kaybetmiş annemde şeker hastalığından öldü içim biraz olsa rahatladı sağolun
Suna_Aysal ftmhmt_6 o zamanlar daha cahildi insanlar canim bazi seyler önlenmiyordu valla kendinide benide korkuttun allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Pcoslubiranne ftmhmt_6 Annem de seker hastasi kardeşime hamileyken çıkmis onda da.Ablam da da çıktı.Artik daha tedbirli davraniliyor Korkmayın.
Yesimmkayra İyi akşamlar bayanlar 26. Haftadayım doktor şeker testi yaptırmamı istedi birçok insan iyi olmadığını kimiside kesinlikle yapılması gerektiğini söylüyor annemde şeker ölçme cihazı var açken 110 tokken 124 cıktı sizce nasıl
12_yil_sonra Yesimmkayra yaptır mutlaka , benim açlık 90-95 tokluk 120’lerdeydi. Doktorum risk görmedi ama tedbiren yapalım dedi ve gebelik şekeri çıktı