Herkese merhaba.. SAT a gore 8 haftalik hamileyim ve istanbul avrupa yakasinda doktor arayisi icindeyim ozellikle gaziosmanpasa yakinlarinda. ilk gebeligim ve biraz kafam karismis durumda deneyimlerinize ihtiyacim var doktor secimleriniz konusunda :( aslinda gebeligi ilk ogrendigimde klinigine gittiğim bir doktor vardi ilk muayene sorunsuz gecmisti cok da memnun ayrilmistim ama ikinci muayene gunune kalp atimlarini duymak icin gittiğimiz de beni cok tedirgin etti odaya girdigimde cok agresifti bir hastasi sikayet etmis sanirim konu adliyeye yansimis beklerken ogrendik onun gerginligi vardi belki hakliydi ama bize yansitma sekli hic hosuma gitmedi cok huzursuz oldum ve oraya tekrar gitmek istemiyorum. Hangi hastane ve hangi doktorlari tercih ettiniz? Yada bu tarz sorunlar yasadiniz mi hic? Bu secimi nasil yapmaliyim?? Biliyorum daha cok basindayim ve bu konu biraz deneme yoluyla karara varilabilecek bir konu ama surekli doktor degistirmek istemiyorum. Bu konuyu rutine bindirmek kafama takilan sorulari rahatlikla paylasip saglikli cevaplar alabilecegim bir doktora gitmek beni biraz daha güven de hissettirecek diye dusunuyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.