vuslatim34 Kızlar artık kafayı yeme derecesindeyim stresten eşimle her dk kavga ediyorum.Alttan alıyor ama bi yere kadar.Artık oda geriliyor fark ediyorum 🙄Birde bayramdan önce testim negatifti artık cesaret edip test yaptırmak istemiyorum.Sürekli aglıyorum
Paresss Normalde kaç günde bir regli olurdunuz ?Eğer göğüs uçlarınızda acı hissediyorsanız gebe olabilirsiniz.
vuslatim34 Akduygu İlk defa canım ve testler negatifti 2 hatfa önceye kadar .tarlusalım bugün bitti.Artık beklemek psikolojik olarak çok yordu.
vuslatim34 Atlasinannesi hep negatif.kist yok eşimde sıkıntı yok hormonlar normal ama adette olmuyorum 😣
Hayal11 vuslatim34 bende de aynısı oluyordu 50 gün oldu adet olmadım 4 tane kadın doğuma gittim adet söktürücü kullandım fayda etmedi en son gittiğim kadın doğum doktoru alttan baktı ve polikistik over var sende diğer doktor nasıl farketmemiş dedi diğerleri hep ultrasonla bakmıştı pko diyen alttan baktı ben zayıfım adetim düzenliydi bebek düşünmeye başlayınca geçikti ilk defa böyle
Nermink Dr a gittiniz mi acaba ? 30 gün gecikmiş olmanız ve testlerinizin negatif çıkması ne bileyim ben olsam hemen dr a giderdim. YaZık beklemeyin. Stres çok kötü
vuslatim34 Nermink Gittim canım negatif dedi bir sıkıntı yok dedi ama olmuyorum.Tekrar bir test yaptırmam lazım onuda yaptıracak psikoloji yok artık.Bir senedir negatif görmekten ne bileyim ..🙄
Hayal11 vuslatim34 kan vermeye gitmedim daha hafta içi gideceğim insanın kan veresi gelmiyor tedirginlikten 🤭