Babyboymom Gamzesariiii bnmde aynı öyleydi kordon vardı sonra erkek çıktı ama ben çok hareketli bu kesin erkek demştim çin takvimine bal bakalım bnm iki bebemde doğru çıktı 😅
Gamzesariiii Babyboymom bakalım ya bende cinsiyet için beklemeye devam bakalım bende ne cıkıcak canım 😂
GkeCanKaran Gamzesariiii aynen canım 15.haftamda gittik 3 kere girdim göstermedi 😁 1 hafta snra randevum var bakalım bu sefer öğreniriz herhalde kesin 🙂
Gamzesariiii GkeCanKaran ya inşllah i gün gectikce merak sarıyor insanı artık bebeğime bişeyler almak istiyorum ama beklemek şart 😂😂😂😂
Marallll Gamzesariiii 14+3gün bugün gittim ve kız dedi çok şaşırdım ay hayırlısı olsun inşallah canım alıştırmışım kendimi hiç farkında olmadan erkek olcak diye bakalım ilerde değişirmi 😊
Gamzesariiii Ay canım Marallll ay canım rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin kız degişebilrmis ama doktor erkek dediyse biraz zormuş bi yerde okumuştum 😊
Marallll Gamzesariiii bende okumuştum o yazıyı arıyorum şimdi bulamadım🙈 Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin içimde halen erkek hissi var 😌
Marallll Gamzesariiii ay çok sevindim vallaha dua et banada inşallah benimde hayırlısıyla erkek olur 😘🤗🤗❤