2lokummannesiii Kızlar merhabalar üç gün önce doğum yaptım. Bebeğimin bugün göbeği düştü. Yani üç günde bu normal mi? Sizlerin ne zaman düştü?
Guzelllll 2lokummannesiii yani bence bi doktorunuzu arayıp sor istersen canm benim iki kısımında tam 6 günlüktü dustu ama olabilirse sadece duymadım hiç bu kadar erken düşeni
Leyla9292 2lokummannesiii genelde çoğu kişinin bir hafta içerisinde düşüyor en geç 14 güne kadar diyorlar.fakat benim ikinci çocukta 22inci gün düştü oda çok geç düştü yani birkaç gün daha düşmese müdahale edilecekti
ozgeya 2lokummannesiii Benim bebeğimin 4.gün düştü.Gayet normal,erken düşmesi bir sıkıntı yaratmıyor merak etmeyin😊
2lokummannesiii Leyla9292 erken düşse dert düşmese dert desene 3-20 gün arası normal diyor internet ama
Elfsrkn 2lokummannesiii belki çok sıcak olduğu için düşmüştür. Kuruyunca düşüyor Ya bence için rahat olsun bir problem olacağını düşünüyorum ama yine de dr sorun
Denal 2lokummannesiii ne güzel erken düşmüş rahat rahat yikarsin.....hiç bı sıkıntısı yokk normalde 1hafta içinde düşmesi lazım bazisinnki uzuyor.....
GamzeAltndas 2lokummannesiii canım Normal korkulcak bisey yok benimde göbeğim 3gunde düşmüş kimisinin erken kimisinin geç düşüyor ,benim kızım 12gunluk oldu hala gobegi dusmedi 🤦🏻♀️