[silindi] Ozkus korkmayın geride olmasında hiç bi sıkıntı yok benim 20.haftamda bana da aynısını demişti sonra toparlıyor bebişler :) inşallah bi sıkıntı olmaz benimde yarın kontrolüm umarım artık doğar gitmişken 😊
Snglmhmt Ozkus hiç canını sıkma canım bazen bebeğin pozisyonundan dolayı ultrasonda yanılma çok oluyor benimki 38 haftalık 2900 du kilosu şuan 40 oldum 3 kilo olursa yeterli sağlıklı olsunda
Ruyaninprensi [silindi] doktrdan geliorm plesntan yaşlanmış dedi dogumun cok yakin rahimin yumusamis dedi
Busran [silindi] bende mersindeyim cnm 39+4 haftaligim tık yok bizde de bekliyoz öylece biran önce gelsede bitse artk
[silindi] Busran ay tek değilmişim mersinde 😊 valla biraz egzersiz yaptım da aşağı indi sanki şuan ağrım başladı gene ama bilmiyorum inşallah olur artık 😂
Busran [silindi] aynn yanlız degilmisiz bende egzersiz yapiorum sen hangi hareketleri yapiosun oturup kalkmakta çok zorlanıyorum artk kasiklarim çok agriyo
[silindi] Busran bende çok zorlanıyorum ama genede squad falan yapıyorum destek alarak koltuktan falan bacaklarımı esnetiyorum
Busran [silindi] anladm cnm YouTube'a doğumu kolaylaştıran hareketler yaz orda 6 dakikalık bir vidyo çıkıyor kesinlikle o egzersiz leri yapmalısın çok rahatlatiyor