ceylanss Arkadaşlar merhaba 21 haftalık hamileyim hava değişiminden midir nedir bilmiyorum öksürüğüm çoğaldı doktor ilaç veremiyor bildiğiniz bitkisel bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻🙈
GamzeAltndas ceylanss kırmızı elmayı soy kabuklarini ve bir parça kırmızi elmayi cezvede kaynat hafif ılıyınca tarçın atıp iç anında kesiyor ben hamileligimde hastalanmıştım feci şekilde öksürük vardı bu karışım sayesinde rahatladim insallah sifa olur kuzum
ceylanss Mr1517 doktor da öyle dedi ama öksürüğe tahammül edemiyorum bebekde huzursuz oluyor sanırım kasılıyor 😔
mary1709 ceylanss 21li haftalarda ben de hastalanmıştım ve öksürüğüm ne yapsam geçmedi. En son özel bi hastaneye gittim çünkü oralarda bitkisel ilaçlar da veriyorlar. Bana çok iyi geldi. Strath Cold damla. 1 günde geçti öksürüğüm ama 100tlye yakın bi ilaç SGK karşılamıyor.
nildanil ceylanss aynı dertten 3 gün önce doktora gittim drvam et bunlara dedi cok öksürürsen bitkisel prospan surup içebilirsin dedi dene canım mutlaka
BiDunyaMutluluk ceylanss bitkisel hiç bişey kullanma düşük yaparsın Allah korusun pastil kullan sadece canım. Her gebeliğin başında herkes hasta oluyor geçmesini bekliceksin 😊 geçmiş olsun
nildanil BiDunyaMutluluk kbb doktoru pastil ve burun tarzı seyleri önermiyor canım gebelikte daha yeni gittim kulak burun boğaza
BiDunyaMutluluk nildanil Allah Allah ben pastil kullandm doktorum vermişti. 🤷🏽♀️ Bu doktorlara da güven olmuyor.
Superfreshlerim ceylanss öksürüğe zencefilli bal iyi geliyor fakat zencefilin hamilelikte tüketilip tüketilmediğini bilmiyorum