Mihri23 Hanımlar merhaba , 16 haftalık gebeyim basen iç çamaşırım ıslanıyor biraz su sızıntısı mı akıntı mı anlayamadım gerçekten korktum bilen var mıdır ?
Selinaz Mihri23 bende 31 haftalik hamileyim son haftalarda bende se oluyor süt gibi akıntı oluyor bazende. Bende burda bekleyeyim bakalım bilgili anneleri
Sumeyye07 Mihri23 canım o bendr de oldu doktora gıttım açılmama vs baktı kesede sızıntı varmı dıye vajınal muayne etti 21. Haftamda olmuştu enfeksıyon kapmısım benondan akıntım varmıs bıde sureklı sanki ıslaklık oluyordu sonra antıbıyotk vs kullandım gectı aslında yanmam falan da yoktu bende cok korkmustum yınede gıttıgınde dotkorunu bılgılendır
Umutherdaimvar Mihri23 bende 16haftalık hamileyim bazen bendede oluyor ama progestan gece koyuyorum sabahı daha çok oluyor. Bende idrarmı diye şüphelenmiştim ama ultrasonda bi sıkıntı yok çok şükür
Mihri23 Sumeyye07 canm aynısı bende var işte ama hiç bir şikayetim yok doktora gidince söyliyim bende o zaman teşekkür ederim
Meryu Mihri23 eğer suyun olsaydı o gelen durduramaZdın ve ara sıra olmazdı, akıntıdır o. Doktorum aynen böyle demişti bana
ulkukrts Mihri23 o zaman normal akıntındır o su sızması bildiğin su gibi gelir tutamazsın ayrıca istemsizce işiyormuşsun gibi akar