Nisannasell Ben acı biber turşusuna bayılırım 15 haftalık hamileyim dün baya bi yedim çok şükür ki bisey olmadı midende bir problem yoksa abartmadan ye gitsin canm ☺
Mucizem260619 Nisannasell bi problem yok bildigim bulantimda yok ama hamilelikte rahatsz edermi blemem :)
Senemufuk Mucizem260619 istediğin gibi yiyebilirsin her türlü turşuyu canım hiç bişey olmaz merak etme ama beyaz sirkeyle değil de ev yapımı elma sirkesiyle yada üzüm sirkesiyle yapılanlar daha sağlıklı sularını bile içebiliyorsun onların ama hiç korkma çok fazla tüketme mide yanması çokk yapar
Mucizem260619 Kubrabdrhmn0235 suan aserme gibi bsey yasadim sanirim esim durdurana kadar 10-15 arasi yedim ama yetti elhamdulillah . bundan sonrasnda bukadar yemem :)
Ozlemmm06 Bende 6+4 haftalık hamileyim bi kaç gün istedi canım ama sürekli bulantı kusma cesaret edemiyorum iki gündür de nerden düştü aklıma bilmiyorum Trabzon hurması istiyor canım mevsimi değilmiş sanırım 😔
Mucizem260619 Ozlemmm06 hic yemedim trabzon hurmasi canim esimin en korktugu seyde mevsiminde olmayan bisey istememmis buzamana kadar ilk defa biber istedim zaten oda kolay evimin karsisi market:)
GulsunA Mucizem260619 Az ye ama 😀 Zaten bebek dogunca yiyemiceksin aciyi emzirdigin icin 😅😅 o yuzden simdi ye (ama az) 🌸
Tubammm Mucizem260619 bennim ilk haftalarda yediğim acıyı kimse yemedi çok canım istiyordu böyle gozlerimden yaş gelesiye aci yerdim bişey olmadı çok şükür sende yiyebilirsin yani bişey olmaz alalhin izniyle
Mucizem260619 Tubammm benim hep tatli istiyodu uzun suredir tatli seyler yemezdim ama hamilelikten diye dusunuyorum sureklo canim tatli cikolata falan istiyor gunluk tatli bsey.yiyorm ilk defada aci biber istedim .
Elfsrkn Mucizem260619 acı bağırsakların için belki rahatsız edici olabilir hemoroid varsa. Bebeğe birşey olmaz Allah’ın izni ile
Deletedmom0043 Mucizem260619 bebeğim kız bu arada seninki de kızdır belki ben çok turşu yedim halada yiyorum 😌