Mryu Selam kizlar biz 35 haftalik olduk ve marul uzunlugundaymisiz 🥬👶🏻Yani 5 hafta yada 5 haftadan daha az zamanimiz kaldi kavusmaya 💗Nasil heycanliyim ve bi okadar da icimde korku var acaba dogum nasil gececek diye ... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Esradgc Mryu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende erkenden doğurmak isterken şimdi zamanım geldi doğurmak istemiyorum 😂 bi ik hafta daha geçsin düşüncelerin biraz karışabilir 🤣🤣
Mryu Nisa01 32 haftalikken gittim 2300 kg civarinda demisti ve bu ayin sonunda randevum var kilosunu kontrol edecekler eger cok kilo aldiysa dogumu baslatabilirlermis
Mryu Esradgc ay gercekten oyle 😂 bi kac hafta once diyordum niye zaman gecmiyor dogurmak istiyorum simdide tirstim neden zaman cabuk gecti diye 😀😀😀
Esradgc Mryu 🤣🤣🤣 tırsmaktan ziyade korku sarıyor insana biliyosun ki en güvenli yerde dünyaya geldiğinde onu koruyup kollamanın nasıl buyuk bi sorumluluk oldugunun farkına varıyorsun bu dönemde ☹️ Yaa valla ben karman çormanım mutlulukla hüzünü bir arada yaşamak baya zormuş 😌
Gozdes sozer1 hap verdiler 5 kere. Aralıklarla bi yandan serum takılıp bi yandan 2 doz ciğer geliştirici yapıldı o haplarla işte sancımı durdurdular erken diye