Kızlar hamileliğimi 6 haftalıkken öğrendim biraz zorlu süreçlerden geçtim ve bi çok ilaç kullandım hergün oksopar igne yapmak zaten beni artık iyi bıktırmıştı. Hep derdim bu günler biticek mi zaman geçicek mi biran önce doğsun kucağıma alıyım bitsin artık diye diye 37. Haftaya geldik ve 1 hafta sonra planlı sezeryan tarihim belli oldu şimdide düşünceler değişti 🤣 keşke biraz daha orda kalsa diye düşünmeye başladım bu günleri özleyeceğim için demem o ki hamileliğin tadını çıkartın aylar var doğum yapmama diyerek pisikolojinizi etkilemeyin bunu yapmayın sakın zaman öyle geçiyor ki ben hiç bir şey anlamadım şimdi de biraz daha orda kalsın istiyorum ama tabi ki kucağıma almaya günler kaldı bu daha çok mutlu ediyor beni ama son günler duygular düşünceler birbirne giriyor hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim hep erken doğurmak isterken düşüncelerimin değişmesi çok farklı bir duygu allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin allahın izniyle 1 hafta sonra doğum hikayemi yazarım ❤️❤️❤️