37aysgl 22+3 haftalığım kızlar bazen çok net hareketleri bazende gün boyu çok hafif hareket ediyo sizdede böylemi
NurGrlek 37aysgl aynı bizimde günü gününü tutmuyor bazen çok hareketli bazen az hissediyorum ilk gebeligimde kızım daha hareketliydi
Ucfjvukvfk 37aysgl cok guzel mesele cok yoruldugumda hareket yok ama uzandigimda oturdugumda guzel masllah bazen yuruyorum hareket ediyor 😂😂
Beyzanurlina 37aysgl 22+5 haftalıgız iyice azaldı hareketleri geceleri bı ıkı oynuyo canı ne zaman isterse artık ama eskisine göre gercekten cok az 🙈
aydininsinemk Benim ilk gebeligim 22+3 um biara hisseder gbi oldum sanki pitpit atti elim ordayken . ama su sira hissetmiyorm elimi koyuncada sizdede oylemiydi
37aysgl aydininsinemk ya ben hareketlerini hissediyorum elimi koymasamda gözle görülüyo ama 2 gündür pek modunda değil sanırım az oynuyo
37aysgl Beyzanurlina bende şaşırdım canım 2 gün önce kıpır kıpır olan kızım şimdi çok nazik hareket ediyo ☺️
Daphne 23+1 ben de ara ara hareketlerini hissediyorum uzaninca ya da oturunca. Karnınız tokken uzanın ya da muz tatlı bir şey yiyip. Ben hareketini hissetmeyince öyle yapıyorum merak edip o zaman hareketlerini hissediyorum.