SibelY 4 aylık olduk badem yağı aldım ama ne sıklıkla kullansam faydasını görürüm siz nasıl kullanıyorsunuz ? Birde tüylenme yapıyormuş doğru mu ?
ozlemky SibelY ben badem yağı, Hindistan cevizi ve susam yağını karıştırdım ve ayrıca lierac kullandım 4.ayımdan beri ama çatlayacağınız varsa ne yaparsanız yapın çatılıyorsunuz 😄 39 olacağım yarın son 3 haftada çatladım
AYsegulusal SibelY bende tüylenme yaptı bıraktım birde göğüs bölgem e sürdüğü zaman banyodan sonra çok yaktı uçlarını bıraktım zeytinyağı ile devam ettim 37 haftalığım sadece bacaklarım da çizik ler var ufak tefek
Hadra Hindistan cevizi yağı kullanıyorum uyumadan önce yada duştan sonra.Cilt kuru olunca çatlak daha hızlı olabildiğinden cildimi kuru bırakmamaya özen gösteriyorum.Yani kurudukça kullanın hindistan cevizi çok etkili ve tamamen doğal 👍🏻
SibelY ozlemky benim vücudum çatlamaya müsait zaten bir ara 9 kilo varmiştim kalçamda az bişey var. Çatlak oluşumunu en aza indirmek amacım inşallah işe yarar
Badevehande SibelY 6.ayıma kadar striacare kullandım son 3 ay için Hindistan cevizi yağına başladım canım