Seherr Sanki hamileliğimin ilk başlarına geri döndüm sürekli midem karışıyo ve yanıyo acaba doğum belirtisi olabilir mi ? Hamileliğin son aylarında aynı sorunu yaşayan oldu mu kızlar? Geçen haftada kanamam olmuştu doktor nişan dedi
esra1907 Seherr kanamam olmadı ama çok fena miğdem bulanıyor ara ara bu zamana kadar hiç olmadı 36+5 olduk bizde 😩
Askkokuluyavrum Seherr canim bir arkadaş da daha olmuş oda 36+4 son aylarda mide bulantısı ishal olabiliyormuş dikkat et istifraa edersen Eger doktora git hemen
Gizemmdenizz Seherr allah yardımcınız olsun benimde bugün kırkım çıktı hamile olmamak cok güzel hamilelik zor valla
Ozgekrmn Seherr 35 haftalığım acayip midem bulanıyor İnan sabah yediğimle duruyorum herşey kokuyor gibi geliyor İnan çok kötüyüm 😞
Seherr esra1907 bazı arkadaşlar doğum belirtisi demişti aklım karıştı iyice kasılmalarım sık sık oluyo ama hiç sancı yok daha
Seherr Askkokuluyavrum salı günü kontrolüm var onu bekliyorum acaba yarına mı çeksem randevuyu kafam iyice karıştı
Seherr Gizemmdenizz hayırlı olsun ne güzel almışsınız kucağınıza darısı başımıza bizde alsak biran öncede rahatlasak insan hemen kavuşmak istiyo
Gizemmdenizz Seherr ama Doğum sonra sı sürekli gazı olan ağlayan bir bebekle karsılacaksınız uykusuzluk fln filan zor zamanlar ama tatlı;)
Seherr Ozgekrmn ayyy hayırlısıyla gelselerde rahatlasak artık hamilelik daha kısa olsaydı keşke 9 ay çok uzun :((
mervezeze bende 36+6 haftalık hamileym hiç bulantı olmadı ilk gebeliktede bunda da sabah ekmek yedim kusma isteği geldi.demekki genelde olabiliyomus
Veranur Seherr canım nişan gelince tedirgn olmadnmı bildgm kadaryla nişan gelince en gec ertesi gün dogum baslıyor bilgilendreblrmisn doktorun ne dedi bitanem
hunilimom Veranur bir gün içinde olur 1 hafta olur o herkes de değişiyor canım benim doğumdan önce gel misti ama haftam dolmuştu benim baya önemli olan nisan şu değil sancin suyun gelmeyedebilir doğum anında ebeler de patlatır
Seherr Veranur valla canım 1 hafta oldu ama sancı yok bende doktor rahim ağzın kısalmış ondan kanaman olmuş bir nevi nişan gibi düşün dedi ama sancım olmadığı için eve gönderildim bekliyorum
hunilimom Seherr benim doğum anında çok.midem bulanmıştı bebek kanala girmemisti hemşire beni kanala girdiği için oluyor midene olan baskı gidiyor o yüzden demişti 3 saat sonra da doğumum olmuştu ama hamileliğim boyunca hiç mide bulantısı yanması yaşamadım
Seherr hunilimom göbeğim çok aşağıya inmedi bilmiyorum ki acaba kanala girdi mi girmedi mi salı günü kontrolüm var o zaman öğrenicem inşallah
Veranur hunilimom canım bende 34+6 yım ilk gebeliğim herseyde tedirgn oluyorum erken dogum riskim var bilgilendrdgn için cokkk tesekkr ederm❤️ Su en önemlisi sanırım sancıdan sonra deglmi su patlayınca doguma girmek gerekior hemen sanırım dimi
hunilimom Veranur rica ederim canım bilgilerimi paylaşmayı seviyorum bende geçtim o yollardan ❤ suyun geldikten 24 saat içinde vücudun enfeksiyona açılıyor 24 saat içinde doğum olmasi gerekiyor eğer şu olmazsa bebek normal doğumda zorlanır ittiremez kendini cunki oranında kaygan olması lazım kolay itmesi için kendini
hunilimom Seherr benimde göbeğim yukarıdaydı bebek hala yukarda olduğu için eğer sürekli tuvalete girme isteğin varsa oda bi belirti