Akyuz61 Tuzla, Pendik, Kartal arası detaylı ultrason çekilen hastaneler ve ücretleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmisiniz?
Ayselicious Akyuz61 tuzla okan üni eray hoca var prof 450 tlydi ben yaptırdım 2 ay önce çok memnun kaldım
twins-mom Akyuz61 medikalpark pendik 500 tl ercüment hoca çok çok iyi bi dr perinatolog olursa detaylı ultrasona bakan dr daha iyi oluyor ona dikkat edin bence
Mervecan61 Akyuz61 Canım bu civardaki tüm hastaneleri araştırdım 300.600 arası hep ben Üsküdar tıp merkezinde çektirdim 200 liraya
SeeDaa Gebzede oturyorm. Cok arastırdım bende en uygun sultanbeyli tıp merkezinde 280 e buldum.. Haftaya yaptırıcam bende... Sabah 9 akşam 4 de kdr çekiliyormus. Randevuya gerek yokmus. Bilgin olsn cnm
Akyuz61 SeeDaa tuzla mercan hastanesinde 250 tl fiyat aldım ama oraya giden varmı yokmu nasıl bilmediğim için güvenemiyorum 🤷🏻♀️ Fiyatlarda çok uçuk gene en uygun Tuzla Mercan Has. ve Cihat tıp merkezi
twins-mom SeeDaa kadın doğum radyolog falanda bakıyor evet onların ücreti daha uygun zaten ama perinatologun baktığı alet daha farklı bide uzman oldukları için daha iyi oluyorlar alanda beni dr özellikle perinatolojiye gönderdi
Akyuz61 Pendik Cihan Tıp Merkezinde 250tl ama daha önce giden varmı yokmu bir bilgim yok o yüzden emin olamadım 🤷🏻♀️