Sukriye072 merhaba bizimde 39 haftamız bitti kırkıncı haftadayız eli kulağında kızımın doğdu doğacak inşallah 🙏🏻 Ben son üç haftaya kadar yoğun olarak Çalıştığım için sıcaklarda da alışveriş yapmaya vakit bulamadım hep internetten aldım civilden aldım. Güzel geldi memnunun onun dışında babyjem var çıtçıtlı badi ve takımlarını gidip gezmeye fırsatım olduğu zamanlarda oradan aldım sabun tozuyla düşük ısıda yıkadım ütüledim pamuk gibi memnunum renk atma vs. De olmadı. 0-3 ay çok almadım. Genelde çabuk büyüyorlarmış 3-6 ay aldım. Anne yanı beşiği aldım 70-110 ölçülerinde. İçine kalın sünger yatak kestirdik. Yün ya da pamuk önermiyo uzmanlar araştırmalarım sonucu yenidoğan için. Özdilekten bornoz takımını aldım yenidoğan havlu vs içinde. İki üç yaşına gelince de bornozunu giyer. Uyku seti aldım kristal marka yıkadım beşiğin kenar korumaları falan var hiçbişey olmadı bozulmadı. E bebekten yenidoğan yastığı aldım, Normal pamuklu çarşaf aldım kumaşçıdan anneme diktirdim yatağı için bol çarşafı oldu. Bebek arabası kraftan indirime girmişti o zaman aldık, a101 den yıkama küvetlerinden, klasik heryerde satılan Anne bebek çantasından, Toyzzshoptan uzaktan kumandalı dönenceden, Pierre cardin emzirme yastığı ve önlüğü, yazın sıcaklarda doğacak diye müslin örtülerden, penye kundaklardan; kış için pazen kundaklardan aldım. peluş battaniye ve örülenlerde var. Kendim puset battaniyesi ördüm alizenin kendinden ilmekli ipi var ondan ördüm. Biodermadan şampuanını, huggies yenidoğan bezi, sleepy nin bambu özlü yeni doğan ıslak mendili, bepantol pişik önleyici kremi, biberon aldım. Bebek pamuğu alıcam alışverişe çıkınca ılık suyla temizlemek için, ıslak mendilinde sık kullanıldığında pişik yaptığını duydum. Acura marka ateşölçer aldım. Ev tipi ana kucağı/ ana dizi diye var civilden onu da almayı düşünüyorum şu günlerde. Uzun yazdım ama alışveriş döneminde insanın aklı çok karışıyor hem uygun olsun hem iyisi olsun diye. Beşik ve bebek arabası dışındaki dediğim şeyleri netten aldım indirimleri takip ettim. Maliyetli bi dönem Allah herkesin yardımcısı olsun.