Belirlenmedi Merhabalar ben 9+4 günlük hamileyim çok şükür ciddi şekilde mide bulantısı yaşamadım. Sadece vitamin ilacında mide bulantısı yaşamıştım. Size sormak istediğim karnım daha henüz çıkmamış sanırım sizinde böyle oldu mu?
Supermommy Belirlenmedi cıkmaz tabı daha bısmıllah cıkanlarında gazdan şişiyor ben 7 aylıgım yenı cıktı dusun canım
azizeguneyy Belirlenmedi daha yolun çoooook başındasın :) o haftalarda mide bulantısı olmaz 2. 3. aylarda olur 4. ayda biter genellikle. ve 6. ayın sonuna kadarda karnın çıkmaz tatlım hamile olduğunu anlamazlar bile :)
Sumeyye_g Belirlenmedi canım dur bekle karnım değişiyor 14 de 18 de 20 den sonra bile çıkan var ama mide bulantısı yaşamıyor olman gerçekten çok güzel inşallah olmaz sonradan
Damladinc Ben 14+3 üm canım 54 kiloyla hamile kaldım şuan 48 kiloyum hiç bir problemde yok allaha şükür daha erken kilo alman için, bu haftalardan sonra almaya başlıcaksın dedi doktorumda zaten mide bulantılarım 3 gündür kesildi güzel yemeye başladım 😋
shrbrk merhaba🤚 bende 9+5 doktora ne zaman gittiniz en son? kilom hala aynı benim degisen birsey yok sadece göğüs ve şişkinliğim var. birde baş ağrısı ellerinizden öper. ha birde acıkınca tansiyonum düşüyor. yetmezsem ayaklanamiyorum
Belirlenmedi shrbrk en son doktora 08.08 de kalp atışını duymaya gittim daha sonra bi sıkıntı olmadığını şükür söyledi doktorum Çarşamba günü sağlık ocağına kan vericem daha sonra 05.09 da doktorum testlerle yanına gelmemi söylemişti
Cansunisa azizeguneyy zaten 9 haftalık gebeymiş 2 aylık oluyor cnım bende 10 haftaya girdim bugün 2 haftadır aşırı mide bulantım var ilaçla duruyorum ayakta herkesin farklı
Iremgokce Belirlenmedi daha bebek nokta kadar ne karnı 🤦🏻♀️Bu haftada karnın çıksa 40ncı haftada kapıdan sığmazsın..sabret biraz bebek büyüdükçe istemesende çıkıcak
Belirlenmedi sevval55 49 kiloyum ister istemez korku oluyor içimde bişey mi oldu gibisinde daha kan dimi