Sevgil kader arkadaslarım zorlu bir gecenin ardından Meryem kızımı 37
Haftalıklen kucagımıza aldık. Bir kez daha anladım ki dogum isinde biz ne kadar plan yaparsak yapalım, planı belirleyen kucuk bebeklerimiz oluyor. Malesef ben de b group strep pozitif cikmisti. Bu yuzden dogum boyunca her iki saatte bir antibiyotik verilmesi gerekiyordu. Doktor isi hizlandirmak icin epiduralli ve suni sancili doguma gitmeyi onerdi. Uzun bir gecenin ardından itme islemi gerceklestiginde maleaef bebisin cikamayacagı anlasıldı ve beni ameliyathaneye aldılar. Doktorum forsepsle cekilecegini eger olmazsa sezeryan olacagını soyledi. Neyseki sezeryana gerek kalmadan meryemcik aramıza katıldı. Cok zordu, cok endiselendigim anlar oldu, yurtdısında kendi dilimi konusmadıgım, ailemin benden uzakta oldugu bir ortamda sadece kocamın destegiyle bebisimi dunyaya getirdim.Allaha sukur Rabbinize, kendinize ve bebeginize guvenin. Sogukkanlı olmak cok onemli. Doktorunuzun ebelerinizin komutlarinj dinleyin. hazır olmayan, eksik kalan ne varsa Cok dusunmeyin hersey bisekilde yoluna giriyor.Allaha emanet olun