suna2335 Semrasem yok canım artık kilo alımı yavaşlayacak 3.300 giram bilemedin 3.400gıram daha alır almaz benim oğlum da öyle allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah dua et bana da🤱🤲🤗
Hnfvndk Semrasem bende endıselıym 35. Haftada 3.090 gr kılosu. Normalde baktım 2.500-2,900 arası oluyomus. Tombık olursa naparm nasıl cıkar bılmıyorum ama yanaklarını gordum dırek cok sevımlı 🤭🤭🤭🤭🤭
Semrasem Hnfvndk 😊 yavaşlar bundan sonra diyorlar bakalım cuma günü randevum umudum 3.300 geçmemesi yönünde 😀
Semrasem CicekGirayBysl maşallah güzel geçmiş sezeryanda doğum şekli olmadı bizde öyle yaparız napalım
CicekGirayBysl Askkokuluyavrum bende devlete gidiyorum canım valla doktorum saolsun çektirmedi bana kararı bana bıraktı
Askkokuluyavrum CicekGirayBysl insAllah benim doktorum da bu anlayış ile devam eder ve sezeryan der normal doğurmak istemiyorum çünkü
Ruyaninprensi 35+6 da 3100 du suan 38 olduk Bakalim ne cikcak saglikli olsunlarda yavrularımız kilo yine alırlar
Askkokuluyavrum Ruyaninprensi seninkinin de kilosu gayet iyi canim zayıf degil Doğuma 4 u bulur sanki 🤔
Ruyaninprensi Askkokuluyavrum evet canim doktr gelsin yoksa iri olcak baya dedi bide plesanta yaslanmis dogum cok yakin dedi
CicekGirayBysl Semrasem sağlıkla gelsin bebişleriniz gerisi hiç önemli değil çekilen acılar kokusunu içine çekince gerçekten bitiyor